Ποιος είπε ότι η διασκέδαση είναι ευχάριστη ; Εάν πρέπει να περνάς από κριτική επιτροπή και να προσπαθείς να την πείσεις με την ομορφιά σου για να μπεις σε ένα μπαρ, μάλλον θα αναθεωρήσεις αυτά που μέχρι τώρα πίστευες!

Κοκτέιλ στην αυλή: 7 αθηναϊκά μπαράκια να τα πιείς στο ποτήρι

Αυστηρά προβλέπονται ότι θα είναι τα κριτήρια για τους θαμώνες ενός μπαρ που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες στο Χόλιγουντ, σε μυστική τοποθεσία, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία.

bar3

Το μπαρ, στο οποίο θα μπορούν να συχνάζουν μόνο οι ωραίοι, αποτελεί έμπνευση του ιδιοκτήτη της σελίδας γνωριμιών BeautifulPeople, ο οποίος ευελπιστεί η  ιδέα του να ταξιδέψει μέχρι και το Λονδίνο, σύμφωνα με τους Times.

 

«Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Γκρεγκ Χοτζ.

5 νέα hip μπαράκια για τις νύχτες σου στο Παρίσι!

bar6

Το μπαρ θα απευθύνεται κυρίως σε μέλη της ιστοσελίδας, αλλά θα γίνονται και εξαιρέσεις. Εκείνοι που δεν είναι μέλη θα πρέπει να πείσουν με την ομορφιά τους μια κριτική επιτροπή, που ονομάζεται «αστυνομία της ομορφιάς». Η διαδικασία, όμως,  αυτή δεν αφορά τους πολύ πλούσιους και διάσημους θαμώνες που θα θελήσουν να πιουν το ποτό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ