Ρεπορτάζ – κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

- Advertisement -

***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

Ο ερχοµός ενός αντισυµβατικού ροκ τύπου µε µούσι και γυαλιά έφερε ένα πιο ανατρεπτικό ύφος στη γειτονιά του Κεραµεικού τον περασµένο Νοέµβριο.

Μας συστήθηκε µε το όνοµα James, µας µίλησε αµέσως στον ενικό, µια και έχει αλλεργία στο «δήθεν», και µπήκε στην καθηµερινότητά µας, αφού µέχρι σήµερα µας κάνει παρέα µέρες και νύχτες µε καφέ, ποτά αλλά και «ψαγµένο» street food από πίτσα, burgers και τορτίγιες µέχρι ακαταµάχητα cord dogs (λουκάνικα βουτηγµένα σε κουρκούτι, που ψήνονται εκείνη τη στιγµή)! Και όλα αυτά σε έναν χώρο που στήθηκε από το µηδέν και θυµίζει εργένικο σπίτι µε αυλή.

Μέσα αράζουµε όπως στον χώρο του κολλητού µας γύρω από τα βαρέλια και το παρεΐστικο µπαρ σε µια dark ατµόσφαιρα που απογειώνεται µέσα από vintage κοµµάτια περασµένων δεκαετιών και µακρινά ταξίδια, ενώ έξω µας δροσίζει σε µια από τις οµορφότερες αυλές του Κεραµεικού, που είναι γεµάτη µε ξύλινες µπάρες, όπου απολαµβάνουµε το πότο µας κάτω από το φως του φεγγαριού αλλά και των… υδραυλικών σωληνώσεων-φωτιστικών σε summer mood διάθεση και µε δυνατές µουσικές από όλο τον κόσµο!

Ακούσµατα jazz, rock και ethnic µέχρι και soul µάς ταξιδεύουν… Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός του, να ενώσει στον χώρο του όλο τον κόσµο. He is James!

Ιnfo

Λεωνίδου 79, Kεραμεικός, Τ. 210 3464899

Kαθηµερινά από τις 11:00-όσο πάει

Facebook: James bar kerameikos

Πηγή: www.athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ