Ξενοδοχείο Καστοριά

Η Καστοριά είναι ιδανικός προορισμός για χαλάρωση δίπλα στο πράσινο και συντονισμό με τη φύση. Γι’ αυτό αν σχεδιάζεις ταξιδάκι σκέψου σοβαρά την επιλογή της Καστοριάς, για την οποία σου έχουμε και το ιδανικό ξενοδοχείο διαμονής.

Η όμορφη πόλη είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο της λίμνης Ορεστιάδας, σε υψόμετρο 703 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, ανάμεσα στα βουνά Βίτσι και Γράμμο, ενώ φυσικά ξεχωρίζει για την ομώνυμη λίμνη της, από την οποία περιβάλλεται και δημιουργεί την εντύπωση νησιού.

Αξίζει να την επισκεφτείς!

Αφού λοιπόν αποφασίσεις να επισκεφτείς την Καστοριά, ας σου πούμε και πού να μείνεις, για να μην ψάχνεις! Σου έχουμε το κατάλληλο μέρος διαμονής και δεν είναι άλλο από το Hotel Byzantium, το οποίο είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Ψαλίδα στην περιοχή Χλόη, γι’ αυτό και χαρίζει τόσο μαγική θέα, όσο και ησυχία. Ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις!

Το ξενοδοχείο, που βρίσκετε στο βόρειο τμήμα της Πόλης, προσφέρει τον ήσυχο ύπνο των προαστίων, ενώ βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης.

Τα πλήρες εξοπλισμένα δωμάτια μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σου είτε ταξιδεύεις μόνος σου είτε με την οικογένεια σου.

Παράλληλα, στην καφετέρια του Ξενοδοχείου μπορείς να απολαύσεις το τζάκι τον χειμώνα ή το αίθριο καλοκαίρι, συνοδεία ενός γευστικού ροφήματος ή ποτού.

Ξενοδοχείο BYZANTIUM

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μεθοδίου Ανθρακίτη, Χλόη Καστοριάς

[email protected]

2467021313

Facebook

Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ