σοκολατένιο χιόνι πανω σε αυτοκίνητο

“Χιόνι σοκολάτας”; Κι όμως έπεσε σε ελβετική πόλη πριν από μερικές μέρες! Όσο κι αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε συνέβη στην πραγματικότητα σε μια μικρή ελβετική πόλη, προκαλώντας ποικίλλα συναισθήματα – περιέργεια για το πώς συνέβη κάτι τέτοιο και χαρά για το σοκολατένιο χιόνι!

- Advertisement -
σοκολατένιο χιόνι ελβετική πόλη Olten

Η πόλη Olten είναι μια μικρή κωμόπολη της Ελβετίας όπου οι περισσότεροι κάτοικοί της εργάζονται στην περίφημη σοκολατοποιία Lindt & Spruengli, το εργοστάσιο της οποίας εδρεύει εκεί. Χωρίς να έχει η πόλη αυτή κάτι διαφορετικό ή παράξενο να επιδείξει, πέρα από την ομορφιά και την γραφικότητά της, πρόσφατα έγινε talk of the town σε όλη τη χώρα.

σοκολατένιο χιόνι ελβετική πόλη Olten

Ο λόγος; Οι κάτοικοι ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν τα αυτοκίνητά τους και τα σπίτια τους καλυμμένα από μια σκουρόχρωμη σκόνη, που όμως μύριζε υπέροχα. Δεν ήταν σίγουρα χώμα ή κάτι άλλο, αφού στην δοκιμή του όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για σοκολάτα, δηλαδή σοκολατένιο χιόνι!

κομμάτι σοκολάτας

Η απορία όλω ήταν φυσιολογική, αφού κανείς δεν ήξερε πώς συνέβη αυτό το παράδοξο φαινόμενο. Σύντομα ωστόσο η απάντηση δόθηκε και ήταν πολύ απλή. Τι συνέβη; Ο εξαερισμός στο εργοστάσιο σοκολάτας Lindt & Spruengli του δεν λειτούργησε σωστά, η μέρα είχε άσχημα καιρικά φαινόμενα, με θυελλώδεις ανέμους, οπότε αυτός ο τέλειος συνδυασμός έκανε την σκόνη σοκολάτας να εξαπλωθεί γρήγορα γύρω από το εργοστάσιο, αφήνοντας ένα σοκολατένιο χιόνι παντού!

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ