Σε μια ακόμη ταξιδιωτική χρονιά δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler  παρουσίασε τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου σύμφωνα με τους συντάκτες του, για ταξίδι το 2022.

Αυτό ήταν το έτος της σταδιακής επιστροφής στα ταξίδια – καθώς τα εμβόλια έγιναν άμεσα διαθέσιμα την άνοιξη και τα σύνορα άνοιξαν όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και τα ταξιδιωτικά μας ημερολόγια άρχισαν να γεμίζουν ξανά… Τώρα, καθώς κοιτάμε μπροστά στο τι επιφυλάσσει το 2022, είναι σαφές ότι οι ταξιδιωτικές μας προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Δεν ελέγχουμε πλέον τους προορισμούς από μια λίστα.

Η φετινή λίστα με τα καλύτερα μέρη για ταξίδι τη χρονιά που έρχεται, αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές στη σκέψη: Οι συντάκτες του Conde Nast οργάνωσαν αυτούς τους προορισμούς με βάση μερικούς από τους αγαπημένους τους λόγους να ταξιδεύουν…, από συναρπαστικές γαστρονομικές σκηνές και ιστορικές τοποθεσίες για εξερεύνηση, έως νέα μέρη για να απολαύσετε τη φύση.

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό μέσο ελπίζει ότι θα διευκολύνει τον προγραμματισμό του επόμενου μεγάλου ταξιδιού σας και θα σας βοηθήσει να περιορίσετε πού να πάτε πρώτα από τα συναρπαστικά μέρη που είναι στη λίστα του για το 2022.

Διαβάστε ακόμα:  Έναρξη δρομολογίων Αθήνα - Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Λάρνακα από την TUS Airways

Κάποια από τα παρακάτω μέρη της λίστας θα σας φανεί περίεργο για το πως βρίσκονται στους κορυφαίους προορισμούς. Ωστόσο το Conde Nast προτείνει προορισμούς κάθε χρόνο βάση κάποιων κριτηρίων, όπως η ανάπτυξη του συγκεκριμένου προορισμού, το γαστρονομικό ενδιαφέρον, οι νέες αφίξεις και προσθήκες, το πολιτιστικό ενδιαφέρον και τα events κ.ο.κ. Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές του κορυφαίου ταξιδιωτικού μέσου, δείτε εδώ.

Εμείς εδώ παρουσιάζουμε επιγραμματικά τους τοπ προορισμούς για ταξίδι το 2022 σύμφωνα με το Conde Nast, (αν και δυστυχώς φέτος δεν συμπεριλαμβάνει τη χώρα μας).

1.Puebla, Μεξικό

Puebla, Μεξικό

2.Rio de Janeiro, Βραζιλία

Rio de Janeiro, Βραζιλία

3.Alentejo, Πορτογαλία

Alentejo, Πορτογαλία

4.Goa, Ινδία

Goa, Ινδία

5.Plettenberg Bay, Νότια Αφρική

Plettenberg Bay, Νότια Αφρική

6.Scottsdale, Αριζόνα, ΗΠΑ

Scottsdale, Αριζόνα, ΗΠΑ

7.Val Graziosa, Τοσκάνη, Ιταλία

Val Graziosa, Τοσκάνη, Ιταλία

8.Chiang Mai, Ταϊλάνδη

Chiang Mai, Ταϊλάνδη

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΑνακαλύψτε το άγνωστο «ακριτικό» χωριό των Ιωαννίνων δίπλα στο Ζαγόρι με τη βαθύτερη λίμνη της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΟι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μας ταξιδεύουν στην υπέροχη Αρκαδία! Μη χάσετε το πρώτο μέρος αυτό το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ