Τον Ιούνιο το Music Escapades, η ενότητα συναυλιών των πιο σύγχρονων τάσεων της Ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) επιστρέφει στους εξωτερικούς χώρους για τους καλοκαιρινούς μήνες!

Αποτέλεσμα εικόνας για Music Escapades φεστιβαλ

- Advertisement -

Γιορτάζοντας ένα χρόνο παρουσίας, το Music Escapades παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Βήτα σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στις 10 Ιουνίου (21:00).

Θα σας αφήσει άφωνους!Πού αφήνει την μισή περιουσία του ο ιδρυτής της Easy Jet!

Στη συναυλία του αυτή που αποτελεί την μόνη καλοκαιρινή του εμφάνιση στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Βήτα θα συνδυάσει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο Ομόνοια, με παλαιότερες στιγμές από την προσωπική του πορεία, αλλά και από τις μέρες των Στέρεο Νόβα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Η εξέλιξη αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της σόλο καλλιτεχνικής πορείας του Κωνσταντίνου Βήτα. Οι στίχοι του, μια μίξη ανάμεσα σε λυρισμό και πρόζα, αγγίζουν πολιτικά και κοινωνικά θέματα με μια σπάνια ευαισθησία, η οποία χαρακτηρίζει το σύνολο της δουλειάς του έως τώρα.

Το χωριό με την ομορφότερη θέα στην Ελλάδα, που μοιάζει να μην το «ακουμπά» ο χρόνος (Photos)

Το κοινό στο ΚΠΙΣΝ θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το πάντρεμα ανάμεσα στο δυναμισμό των ηλεκτρονικών beats και τη ζεστή φωνή του Κωνσταντίνου Βήτα, στο μεσογειακό τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Σχετική εικόνα

Φέτος θα κάνετε διακοπές με την οικογένεια;Αυτά είναι τα 12+1 ελληνικά νησιά που σας προτείνουμε!(photo)

Η ενότητα συναυλιών Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ,πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος(ΙΣΝ).

πηγή:culturenow.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ