Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsCyprus Airways: Ανακοίνωσε μια περιορισμένη σειρά επιπλέον πτήσεων από και προς την...

Cyprus Airways: Ανακοίνωσε μια περιορισμένη σειρά επιπλέον πτήσεων από και προς την Αθήνα

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα 10 Οκτωβρίου μια περιορισμένη σειρά επιπλέον πτήσεων από και προς την Αθήνα μεταξύ 27 και 30 Οκτωβρίου. Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση από την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας www.cyprusairways.com και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το δημοφιλές αυτό τριήμερο που αρχίζει στις 28 Οκτωβρίου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για την αεροπορική εταιρεία να προσθέσει χωρητικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της που επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς την Κύπρο. Η ζήτηση για το Σαββατοκύριακο ήταν μεγάλη, τόσο για την εισερχόμενη όσο και για την εξερχόμενη κίνηση, και η αεροπορική εταιρεία αντέδρασε προσφέροντας δύο επιπλέον πτήσεις μετ’ επιστροφής κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς Σαββατοκύριακου.

- Advertisement -

Οι πρόσθετες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 30 Οκτωβρίου, επιτρέποντας στους πελάτες να ταξιδέψουν μέσω Αθήνας, αλλά επίσης, το πιο σημαντικό, θα βοηθήσουν τους τουρίστες να φτάσουν στην Κύπρο κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου διακοπών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyprusairways.com.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,269LikesΚάντε Like
88,484 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ