Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
33.5 C
Athens
ΑρχικήΕυ ΖηνDecoDeco: Δες το πιο έξυπνο μέρος για να φτιάξεις γραφείο στο σπίτι...

Deco: Δες το πιο έξυπνο μέρος για να φτιάξεις γραφείο στο σπίτι ακόμα κι αν δεν έχεις χώρο!

Δεν έχετε χώρο να βάλετε το γραφείο; Δεν σας περισσεύει δωμάτιο στο σπίτι; Αν σας περισσεύει, όμως, μια ντουλάπα και δεν ξέρετε τι να την κάνετε, εμείς σας έχουμε τη λύση!

Στην Αμερική είναι γνωστό ως cloffice (από τις λέξεις closet και office) και πρόκειται για μια έξυπνη ιδέα για να έχετε ένα μικρό γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας, αν δεν σας περισσεύει δωμάτιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ντουλάπα. Αφού αφαιρέσετε τα ράφια και τα συρτάρια της ντουλάπας σας θα έχετε τον χώρο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας γραφείο. Για να το φτιάξετε ακολουθήστε τα παρακάτω tips που θα μεγιστοποιήσουν την χρηστικότητά του.

Deco Diy: Iδέες-Κατασκευές για να αξιoποιήσετε παλιά συρτάρια!

- Advertisement -

home office

Οργανωθείτε σωστά

Αποφασίστε πριν ξεκινήσετε τι θέλετε να περιέχει ο χώρος σας. Ξεκαθαρίστε πόσα βιβλία, έγγραφα και χαρτικά χρειάζεστε για να δείτε πώς θα πρέπει να ρυθμίσετε τον χώρο. Επίσης, ο υπολογιστής και οι περιφερειακές του συσκευές αυξάνουν πολύ τις απαιτήσεις του χώρου.

Deco: Πώς διακοσμεί το σπίτι του το κάθε ζώδιο

Επιλέξτε γραφείο

Διαλέξτε ένα όμορφο γραφείο στις διαστάσεις της ντουλάπας σας. Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάρετε μεγάλο, και ίσως να χρειαστεί να φτιάξετε κατά παραγγελία ένα για να ταιριάζει ακριβώς. Έτσι, όταν τελειώνετε τη δουλειά σας μπορείτε να κλείνετε τις πόρτες της ντουλάπας και να κρύβετε το γραφείο.

Βάλτε ταπετσαρία

Βάζοντας ταπετσαρία στο εσωτερικό της ντουλάπας, δημιουργείτε την ψευδαίσθηση πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό δωμάτιο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Deco & green: Τα πράσινα έπιπλα είναι της μόδας!

Home Office

Τοποθετήστε ράφια

Βάλτε ράφια και οργανώστε σε αυτά όλα σας τα έγγραφα και όλα αυτά που χρειάζεστε όταν εργάζεστε ή κάθεστε στο γραφείο σας.

Deco home: Πως να κάνετε πιο αρμονικό τον χώρο σας!(photos)

Βγάλτε τις πόρτες

Μπορείτε να αφήσετε τις πόρτες της ντουλάπας και να τις κλείνετε για να κρύψετε το γραφείο. Αλλιώς, μπορείτε να τις αφαιρέσετε επιδεικνύοντας έτσι σε επισκέπτες το υπέροχο μίνι γραφείο σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ένα λίγο μεγαλύτερο γραφείο καθώς δε θα σας νοιάζει να χωράει απαραίτητα πίσω από τις πόρτες. Εναλλακτικά μπορείτε να κρεμάσετε και κουρτίνες.

Home Office

Βάλτε πίνακα σημειώσεων

Αν δεν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία μπορείτε να προσθέσετε στον τοίχο έναν πίνακα ώστε να γράφετε εκεί όλα όσα θελετε να κάνετε ή όσα δεν θέλετε να ξεχάσετε.

Πηγή: spirossoulis.com

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,423 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ