Δείτε πανέμορφα φλαμίνγκο σε υποβρύχια λήψη (video) Είναι από τα πιο όμορφα εξωτικά πτηνά, αφού ο σπάνιος χρωματισμός του τα καθιστά πρώτα στη λίστα με τα ωραιότερα είδη του ζωικού βασιλείου.

Έχουμε δει πολλές υπέροχες φωτογραφίες φλαμίνγκο στον κόσμο, απολαμβάνοντας κάθε φορά το σπάνιο φτέρωμά τους και την ξεχωριστή τους ομορφιά. Τώρα, ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο κάνει μια… βουτιά κάτω από την επιφάνεια του νερού, συλλαμβάνοντας υποβρύχιες λήψεις, αλλά και τους ασυνήθιστους τρόπους που τρώνε τα φλαμίνγκο.

Τα ροζ φτερωτά κεφάλια τους βυθίζονται μέσα στην άμμο για να απορροφήσουν λάσπη και διάφορες ουσίες από τον αμμώδη πυθμένα. Φίλτρα που υπάρχουν στο στόμα τους, κάνουν μια “εκκαθάριση” των θρεπτικών ουσιών και των τροφών, τα οποία στη συνέχεια καταπίνουν με… χαρά!

- Advertisement -

τα φλαμίνγκο έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους αρκετές φορές και στη χώρα μας και μας έχει δοθεί η ευκαιρία να χαρούμε την σπάνια ομορφιά τους. Στο βίντεο που ακολουθεί αξίζει να δυναμώσετε τον ήχο για να ακούσετε και τους εντυπωσιακούς ήχους κάτω από το νερό, καθώς τα φλαμίνγκο φαίνεται πως είναι μοναδικά και στις… υποβρύχιες λήψεις τους.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ