Σήμερα θα σας αποκαλύψω στο blog από το travelstyle.gr πολύ εύκολα tips και συμβουλές για να κλείνετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια σε φτηνότερες τιμές. 

1.Ταξιδέψτε την Τετάρτη δεν είναι τυχαίο αυτό που σας γράφω,έχει αποδειχθεί από διάφορες στατιστικές ότι την συγκεκριμένη μέρα μπορείτε να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από οποιαδήποτε άλλη μέρα.

2.Να είσαστε φανατικός και να ακολουθείτε στα social media όσο περισσότερες αεροπορικές εταιρείες μπορείτε. Για λόγους διαφημιστικούς οι αεροπορικές εταιρείες πρώτα βγάζουν τις προσφορές τους στα social media και μετά της ανακοινώνουν σε τηλεόρασης περιοδικά και ραδιόφωνα. Αν τους ακολουθείτε θα ενημερώνεστε πρώτοι για τις χαμηλές τιμές και άρα θα βρισκεται πρώτοι πριν εξαντληθούν οι θέσεις.

3.Μπείτε σε μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων όπως στην skyskanner και κάντε περιήγηση στο «φθηνότερο» μήνα  ναι υπάρχει τέτοιο κουμπί ,εκεί η μηχανή θα σας βγάλει φθηνές πτήσεις για δεκάδες προορισμούς παγκοσμίως.

Ο Τάσος Δούσης περιγράφει 6 ταξιδιωτικές εμπειρίες που έζησε και θα θέλαμε να ζήσουμε!

4.Δεν είναι άσχημη ιδέα να συμβουλευτείτε ένα ταξιδιωτικό γραφείο μπορεί να θεωρείται ένα παρωχημένο μέσω για τους ταξιδιώτες αλλά σας πληροφορώ ότι υπάρχει περίπτωση κάποια ταξιδιωτικά γραφεία να  έχουνε προμηθευτή αεροπορικά εισιτήρια πολύ νωρίτερα από εσάς!
Αρα θα μπορούν χαλαρά  να σας τα πουλήσουν σε καλύτερη τιμή από ότι θα τα βρίσκατε εσείς.

5. Να επιλέγετε πάντα τις πρωινές πτήσεις ,είναι λιγο ταλαιπωρία συμφωνώ, αλλά οι τιμές εισιτηρίων είναι φθηνότερες ακόμη και κατά 30%.

6.Όσο νωρίτερα τοσο καλύτερα, κλείσε το αεροπορικό σου εισιτήριο  οκτώ εβδομάδες νωρίτερα σίγουρα θα πετύχεις καλύτερη τιμή από το να το κλείσεις την Πέμπτη για το Σαββατοκύριακο.

Τάσος Δούσης: 20 ταξιδιωτικά tips για πολύ σοβαρούς ταξιδιώτες! Για λίγους…

7.Να ταξιδεύεις of season, θέλεις να πας Μύκονο δε χρειάζεται να πας τον Αύγουστο γιατί τα ειστήρια θα είναι φωτιά ταξίδεψε μέσα Σεπτεμβρίου οι αρχές Ιουλίου.

8.Όταν ψάχνεις για εισιτήριο μην ψάχνεις μόνο τις απευθείας πτήσεις υπάρχει περίπτωση με μία ενδιάμεση πτήση να κερδίσεις μέχρι και 50% τώρα θα μου πείτε θέλω να πάω Ρώμη και θα πάω μέσω Κωνσταντινούπολης. Ναι γιατι  το εισιτήριο θα σου κοστίσει μέχρι και 50%φθηνότερα.

Τάσος Δούσης: 99+1 ταξιδιωτικά μυστικά για την Ελλάδα που ελάχιστοι γνωρίζουν! Δείτε τα πρώτοι πριν εξαφανιστούν… (Νο 15)

9.Δώσε βάση στην πολιτική των αποσκευών υπάρχει περίπτωση να βρεις φτηνό αεροπορικό εισιτήριο αλλά τελικά να το πληρώσεις πιο ακριβά από ότι το βρήκες, ίσως και σε διπλάσια τιμή.
Αν ας πούμε κάνεις το λάθος σε low cost  εταιρεία να φέρεις μαζί σου μεγάλη βαλίτσα. Την έβαψες από κάτι τέτοια κονομάνε κάτι εταιρεία σαν την easy και την Ryanair!

10. Να είσαι ευέλικτος με τις ημέρες. Μια μπροστά μια πίσω σου εξασφαλίζει μεγάλες εκπτώσεις!

Τάσος Δούσης: Στο Μοναστηράκι ανακάλυψα το καλύτερο wine bar στην Ελλάδα! Οι ξένοι παραληρούν και έχει 1069 σχόλια με βαθμολογία 5,0

Πιστεύω να σας βοήθησα….

Για περισσότερα θέματα και tips μπείτε στο blog μου στο travelstyle.gr 

Αν σας άρεσε το θέμα μοιράστε το στους φίλους σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ