απευθείας πτήσεις Αθήνα Νέα Υόρκη

Ένα σμήνος μελισσών έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αεροσκάφος της Delta Air Lines, καθυστερώντας μια πτήση από το Χιούστον στην Ατλάντα για περίπου τρεις ώρες.

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η πτήση 1682 της Delta από το Χιούστον-Μπους προς την Ατλάντα καθυστέρησε χθες το απόγευμα αφού ένα σμήνος μελισσών προφανώς ήθελε να μιλήσει με το πτερύγιο των αεροπλάνων μας, αναμφίβολα για να μοιραστεί τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες πτήσης στο το αεροδρόμιο», είπε η αεροπορική εταιρεία σε μια παιχνιδιάρικη δήλωση αφού οι φωτογραφίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν θόρυβο.

Η Delta Air Lines δεν είπε ακριβώς ποια μέτρα εξετάστηκαν για την επίλυση της κατάστασης, αλλά τελικά, οι μέλισσες εκτοπίστηκαν σπρώχνοντας το αεροσκάφος πίσω από την πύλη χρησιμοποιώντας εξοπλισμό εδάφους χωρίς επιβάτες.

Η ευημερία των μελισσών και η διασφάλιση ότι οι επιφάνειες του αεροσκάφους δεν ήταν μολυσμένες ήταν παράγοντες της καθυστέρησης. Η Delta ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες για την καθυστερημένη πτήση.

Η χρήστης του Twitter, Anjali Enjeti, ανέβασε στο Twitter το περιστατικό μέσα από το Αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους, αναφέροντας διάφορα μέτρα που προφανώς προτάθηκαν και απορρίφθηκαν για να απομακρυνθούν οι μέλισσες από το πτερύγιο του Airbus A320.

Η Enjeti αναφέρει έναν μελισσοκόμο και έναν έλεγχο παρασίτων στις ζωντανές ενημερώσεις της, οι οποίες προφανώς προέκυψαν από τις ανακοινώσεις της Delta και από στόμα σε στόμα από άλλους επιβάτες. Κανένας μελισσοκόμος, ωστόσο δεν εμφανίστηκε, σύμφωνα με όσα είπε η Enjeti, προς μεγάλη της απογοήτευση.

«Θα ήταν μια εμπειρία της ζωής μου να δω έναν μελισσοκόμο σε φτερό αεροπλάνου. Θα είναι δύσκολο να το παρατήσεις αυτό. Η απογοήτευση είναι πραγματική», έγραψε στο Twitter.

Το CNN προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της για περαιτέρω λεπτομέρειες, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Πληροφορίες: CNN Travel

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ