Στους ρυθμούς της Μεγάλης Εβδομάδας με τους κατοίκους τους να μην δείχνουν ότι επηρεάζονται από την προκλητική ρητορική της Τουρκίας κινείται το Καστελόριζο περιμένοντας εκατοντάδες επισκέπτες για το Πάσχα. Ηδη η πληρότητα στα διαθέσιμα καταλύματα του νησιού αγγίζει το 100%.

Ενδεικτικό του κλίματος στο νησί παρά τις απειλές που εκτοξεύονται από την Αγκυρα είναι και το γεγονός ότι τα ημερόπλοια από το τουρκικό λιμάνι Κας συνεχίζουν κανονικά τα δρομολόγια τους προς το Καστελόριζο και με Τούρκους τουρίστες να πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές στο ελληνικό νησί.

- Advertisement -

Πάσχα: Φοβερή προσφορά για Ιωάννινα λήγει σε λίγες ώρες! 218€ για 3 ημέρες όλα πληρωμένα με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 5*! Παιδιά δωρεάν!

«Αφήστε τον Ερντογάν να φωνάζει», λέει μιλώντας στο «protothema.gr» ο εκτελών χρέη δημάρχου Μεγίστης, Γιώργος Σαμψάκος. Οπως σημειώνει ο κ. Σαμψάκος, «τα πράγματα στο Καστελόριζο είναι εντελώς ήσυχα και όλοι οι κάτοικοι είμαστε μία χαρά. Περιμένουμε πολύ κόσμο τις επόμενες μέρες και όλα τα δωμάτια είναι κλεισμένα. Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους τους Ελληνες».

Ατέλειωτη χλιδή στην κρουαζιέρα του μεγαλύτερου πλοίου στον κόσμο! (photos)

Το Blue Star Patmos αναμένεται να αφιχθεί στο Καστελόριζο, τη Μεγάλη Παρασκευή γεμάτο με επιβάτες με τις έως τώρα εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 800 επισκέπτες το τριήμερο του Πάσχα. Σήμερα δε, έφτασαν στο νησί με το τουρκικό καράβι από το Κας τουρίστες 12 εθνικοτήτων, μεταξύ των οποίων και Τούρκοι, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν πτοούνται από το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Την περασμένη Κυριακή είχαν «δέσει» στο Καστελόριζο, δύο τουρκικά σκάφη με τουρίστες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν Τούρκοι, για μία ημερήσια απόδραση επί ελληνικού εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ