Το ξενοδοχείο Golden View, έχει φανατικούς φίλους που το επισκέπτονται τακτικά, απολαμβάνοντας τη μοναδική φιλοξενία του. Πρόσφατα, το ξενοδοχείο Golden View ανανεώθηκε ριζικά και προσφέρει ακόμα περισσότερη άνεση, πιο εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και πιο πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση.

Το ξενοδοχείο Golden View βρίσκεται στο Ασκέλι, στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία του Πόρου. Χτισμένο σε μοναδική και προνομιακή θέση ακριβώς πάνω στη θάλασσα,  μακριά από όλους τους θορύβους προσφέρει εξαιρετική θέα από όλα τα δωμάτια, άνετα μπαλκόνια  αλλά και μεγάλη άνεση στο καθημερινό σας μπάνιο είτε στην πεντακάθαρη ιδιωτική αμμουδιά, είτε στην πισίνα και να απολαύσουν το υδρομασάζ.

- Advertisement -
Golden View Πόρος

Όλα τα δωμάτια του Golden View διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, σεσουάρ, ψυγείο, mini bar, χρηματοκιβώτιο, τηλεόραση και air-condition. Άνετα κρεβάτια και καινούργια επίπλωση

Η μεγάλη κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου, με άπλετη θέα στο αιγαίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις και συνέδρια.

Διαθέτει εστιατόριο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και φρέσκο ψάρι καθημερινά, καφετέρια και μπαρ. Στη κλειστή αίθουσα ή στη βεράντα του ακριβώς πάνω στη θάλασσα και δίπλα στην πισίνα.

Υπάρχει η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, εκδρομές στο Λεμονοδάσος, κρουαζιέρες στη γειτονική Ύδρα ή το γύρο του νησιού.  

Info: Ασκέλι Πόρος, Τ.22980 22277, Golden View

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ