Ενημερώθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, 13:07

Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

- Advertisement -

Δείτε αναλυτικά:

Yoga στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Με οδηγό τις γενικές αρχές yoga, οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν στην σχέση που έχει η ενέργεια με την ισορροπία του σώματος, του νου και του συναισθήματος με ήπιες πρακτικές που περιλαμβάνουν αναπνοές, στάσεις της yoga και χαλάρωση. Θα αποπειραθούν να κάνουν ένα ταξίδι προς τα μέσα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Δείτε περισσότερα εδώ

at1

Περίπατος και ξενάγηση στην Αιόλου

Δείτε περισσότερα εδώ

at2

“Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας” στο Ίδρυμα Ευγενίδου – Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με τα πιο εντυπωσιακά και βίαια καιρικά φαινόμενα του Ηλιακού μας συστήματος μας προσκαλεί η νέα ψηφιακή πλανηταριακή παράσταση “Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας”!

Από τους ανέμους στον Ποσειδώνα που πνέουν με ταχύτητες 2.000 km/h, έως τον γιγάντιο αντικυκλώνα του Δία, που στο εσωτερικό του θα χωρούσε τουλάχιστον δύο πλανήτες σαν την Γη μας, η παράσταση αυτή μας υπενθυμίζει ότι πραγματικά είμαστε τυχεροί που ζούμε στην Γη! Οι ηλιακές καταιγίδες, από την άλλη, μπορούν να βραχυκυκλώσουν τους τηλεπικοινωνιακούς μας δορυφόρους και να προκαλέσουν εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Παράλληλα, όμως, αλληλεπιδρώντας με το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας, δίνουν το έναυσμα για την δημιουργία ενός από τα ομορφότερα φαινόμενα της φύσης: του Πολικού Σέλαος.

diast

Διαβάστε περισσότερα στο www.athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ