O Φούρνος Ντουρουντούς κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία στα φετινά Bakery & Pastry Awards 2023. Τα Bakery Awards 2023 είναι τα βραβεία που διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και ολόκληρη την βιομηχανία που σχετίζεται με την αρτοποιία.

Τα Bakery & Pastry Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.).

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Συσκευασίες – Εξοπλισμός catering & σερβιρίσματος

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Παξιμάδια

Η πρωτοποριακή συσκευασία του Φούρνου Ντουρουντούς, η οποία λανσαρίστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού και φέρει το όνομα του προϊόντος στην γραφή Braille, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το ενδιαφέρον του Φούρνου Ντουρουντούς για την προϊοντική προσβασιμότητα των ατόμων με προβλήματα όρασης, τους οδήγησε στη δημιουργία των βραβευμένων πλέον συσκευασιών Braille για τη νέα σειρά “Αφράτα”, η οποία περιλαμβάνει δύο νέα προϊόντα, το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού και το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο.

Επιπλέον, τα εξαιρετικά Παξιμάδια του Φούρνου Ντουρουντούς έχουν αναγνωριστεί για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Τα παραδοσιακά και βιολογικά Παξιμάδια Ντουρουντούς παρασκευάζονται με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και είναι χειροποίητα, όπως όλα τους τα προϊόντα.

Χρησιμοποιούν συστατικά από διαλεκτούς παραγωγούς για να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα, ενώ παράλληλα τα παξιμάδια Ντουρουντούς διπλοφουρνίζονται αποκτώντας πλούσια γεύση, πετυχαίνοντας έτσι την τελειότητα.

Ο Φούρνος Ντουρουντούς δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι προσβάσιμα σε όλους και προωθούν υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική καταχώριση πατώντας στον σύνδεσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ