Ενημερώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2022, 13:54

[small_title title=”Αράχωβα, T. 22670 31158″]

Κάτι νέο συµβαίνει φέτος στην κουζίνα του «Ε» και εµείς δεν χάσαµε την ευκαιρία να το… γευτούµε!Με δύο δεκαετίες επιτυχηµένης πορείας, το δηµοφιλές bar-restaurant δεν αποτελεί τυχαία συνώνυµο της αραχωβίτικης all-day διασκέδασης. Στην επιβλητική του µπάρα, µε minimal design και πολλές industrial πινελιές, έχουµε δώσει το «παρών» όλοι ουκ ολίγες φορές! Στο υπέροχο αίθριό του, που κατά τη διάρκεια της µέρας λούζει το µαγαζί µε φυσικό φως, δίνουµε κάθε τόσο ραντεβού για υπέροχο brunch και καλό καφέ. Αυτό, όµως, που φέτος έρχεται να µας… κολλήσει είναι το εστιατόριό του, που ανέβασε ακόµα πιο ψηλά τα standards, αποτελώντας ήδη το απόλυτο γευστικό νέο της χρονιάς! Σε αυτό, βέβαια, οφείλεται και η άφιξη του καταξιωµένου chef Δηµήτρη Νίκολη (µε σπουδές στο εξωτερικό και προεργασία σε «απαιτητικές» κουζίνες), τέλειος εκφραστής µιας µεσογειακής nouveau cuisine, µε ένα multi ethnic προσωπικό touch. Τα νέα πιάτα της µικρής κάρτας του συνδυάζουν αρµονική εκτέλεση, εκπληκτική παρουσίαση, καθαρές γεύσεις, µε έµφαση στις πρώτες ύλες και στα αρωµατικά, και ένα εκρηκτικό… φινάλε στον ουρανίσκο! Τabulet φακές, ζεστό foie gras σε φωλιά από φιρίκια ποσέ και σουφλέ φορµαέλας είναι µόνο για την αρχή, ενώ στη συνέχεια µας περιµένουν νόστιµα ριζότο και εκλεκτά κρεατικά (πρώτης κοπής, από µικρές φάρµες). Να γιατί θα είναι και φέτος στην… κορυφή των προτιµήσεων! Τip: Μη χάσετε τις Κυριακές µε carving station buffet!Από €20. Καλό είναι να κάνετε κράτηση. Καθηµερινά από τις 10:00.

Πηγή:ARACHOVA MAGAZINE

Κατεβάστε το με ένα κλικ εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ