Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
32 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsEasyJet: Ακυρώνει 40 πτήσεις την ημέρα!

EasyJet: Ακυρώνει 40 πτήσεις την ημέρα!

H βρετανική low cost αεροπορική εταιρεία easyJet ακυρώνει 40 πτήσεις την ημέρα μέχρι τέλος Ιουνίου!

Σαράντα πτήσεις την ημέρα για το υπόλοιπο του Ιουνίου ακύρωσε η EasyJet, ώστε να περιοριστεί η αναστάτωση που προκαλείται στα βρετανικά αεροδρόμια.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την εταιρεία, με τον τρόπο αυτό θα είναι πιο εύκολο να ενημερώνει τους πελάτες της εκ των προτέρων για την ακύρωση μιας πτήσης αντί αυτό να συμβαίνει την ημέρα της πτήσης. Ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet, Pete Bellew, δήλωσε στον Guardian ότι η αεροπορική εταιρεία προέβη σε «προληπτικές» ακυρώσεις πτήσεων.

“Πραγματοποιούμε ορισμένες προληπτικές ακυρώσεις για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες προκειμένου να αυξήσουμε την ανθεκτικότητα σε όλο το δίκτυο”, ανέφερε ο Pete Bellew, προσθέτοντας ότι η πολιτική αυτή δεν είναι καθόλου ευχάριστη, αλλά σίγουρα είναι χειρότερο να ακυρώνει τα σχέδια των πελατών της την ημέρα, που είναι έτοιμοι να πετάξουν. Ενημερώνοντας, εξάλλου, τους πελάτες της εκ των προτέρων τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν εκ νέου κράτηση ή να λάβουν επιστροφή χρημάτων.”

Η ΕasyJet φέρεται να ακύρωσε περισσότερες από 60 πτήσεις χθες 13 Ιουνίου, τουλάχιστον 44 από τις οποίες ήταν προγραμματισμένες να πετάξουν από το Gatwick.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,197 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ