Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
27.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsEasyJet: Οι πιλότοι ανακοίνωσαν 9 ημέρες απεργία μέσα στον Αύγουστο

EasyJet: Οι πιλότοι ανακοίνωσαν 9 ημέρες απεργία μέσα στον Αύγουστο

Oι πιλότοι της EasyJet με έδρα στην Ισπανία πρόκειται να προχωρήσουν σε απεργία για εννέα ημέρες τον Αύγουστο και σύμφωνα με το σωματείο SEPLA, το οποίο ανακοίνωσε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, τα αιτήματα των πιλότων αφορούν την αποκατάσταση των συνθηκών εργασίας τους στην περίοδο προ κορωνοϊού και την υπογραφή νέου πολυετούς συμβολαίου.

Η EasyJet ανέφερε στο Reuters ότι είναι ενήμερη για κινητοποιήσεις των πιλότων στις βάσεις της Βαρκελώνης, της Μάλαγας και της Μαγιόρκα, εκφράζοντας την απογοήτευσή της και διαβεβαιώνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με το SEPLA βρίσκονται σε εξέλιξη.

- Advertisement -
Easyjet

EasyJet: Προσλαμβάνει επιπλέον προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών

Mια σειρά από πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τους επιβάτες που ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει η EasyJet, από τα τέλη του προηγούμενου μήνα συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης επιπλέον προσωπικού εξυπηρέτησης πελατών και στη δημιουργία ενός νέου τηλεφωνικού κέντρου στο Μιλάνο.

Ο αερομεταφορέας είπε ότι έχει προσλάβει 350 νέους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών και έχει διευρύνει το ωράριο εξυπηρέτησης πελατών για την καλοκαιρινή περίοδο, έτσι ώστε να είναι πλέον ανοιχτά μεταξύ 6 π.μ. και 11 μ.μ.

Η αεροπορική εταιρεία θα σταθμεύει το προσωπικό των κεντρικών γραφείων στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου για να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στους επιβάτες και έχει εισαγάγει νέα διαδραστική σήμανση στα αεροδρόμια.

Θα επιτρέπει στους πελάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις νωρίς το πρωί να παραδώσουν τις παραδοτέες αποσκευές το βράδυ πριν ταξιδέψουν, στα αεροδρόμια Gatwick και Bristol.

Έχει επίσης καθιερωθεί μια τηλεφωνική γραμμή για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά κάτω των 12 ετών.

Η EasyJet είπε ότι αναμένει να μεταφέρει 6,2 εκατομμύρια επιβάτες αυτό το καλοκαίρι, αλλά έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις τις τελευταίες εβδομάδες για μια σειρά από καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,377 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ