Ανακύκλωση τώρα: ένα υλικό που σίγουρα έχετε σπίτι σας δίνει νέα, μοντέρνα όψη στα παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια σας.

Η σκηνή μάλλον σας είναι γνώριμη: κοιτάτε τα παλιά στολίδια σας και σας φαίνονται κάπως βαρετά, θαμπά και άτονα. Στη συνέχεια, κοιτάτε το πορτοφόλι σας και το βλέπετε κάπως… μικρό για μεγάλα έξοδα. Τα νέα είναι καλά: σας βρήκαμε έναν πανεύκολο και σούπερ οικονομικό τρόπο για να αλλάξετε όψη στα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας. Και όλα αυτά με τη βοήθεια της μουσικής. Τι εννοούμε; Δείτε παρακάτω!

Τι θα χρειαστείτε
Χριστουγεννιάτικες μπάλες (σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε διαφανείς)
CD και DVD (υπολογίστε περίπου 1 – 1,5 ανά στολίδι)
Πιστόλι σιλικόνης (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη γραφείου)
Κορδέλα
Μεγάλο ψαλίδι

Τι συμβαίνει όταν στολίζεις πιο νωρίς για τα Χριστούγεννα;

Πώς θα τα φτιάξετε

thehomeissue_cdornaments002

Γιορτινοί ρυθμοί! Τελικά, πότε στολίζουμε το δέντρο των Χριστουγέννων; Υπάρχει απάντηση!

1. Κόψτε τα CD σε κομμάτια με διαφορετικά σχέδια και μεγέθη. Επειδή το υλικό από το οποίο φτιάχνονται είναι αρκετά σκληρό, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο και καλό ψαλίδι για αυτή τη δουλειά.
2. Πάρτε το στολίδι και βάλτε λίγη κόλλα (σε μέγεθος μικρής τελείας) στο σημείο όπου θέλετε να τοποθετήσετε το πρώτο κομμάτι.
3.Στη συνέχεια, καλύψτε την κόλλα με το λαμπερό κομμάτι του CD να «κοιτά» προς τα έξω. Μην ξεχνάτε να αφαιρείτε με λίγο χαρτί τα υπολείμματα της σιλικόνης από την επιφάνεια του στολιδιού προτού προλάβει να κρυώσει. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να καλύψετε όλο το στολίδι. Για να κάνετε τη διαδικασία της επικόλλησης πιο εύκολη, τοποθετήστε τη μπάλα σε ένα φλιτζάνι. Με αυτόν τον τρόπο, θα μένει πάντα σταθερή.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

 

Τζένη Μπαλατσινού: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και μας εντυπωσίασε πολύ!

4. Αφού κρυώσει η κόλλα, και εφόσον οι μπάλες που χρησιμοποιήσατε είναι διαφανείς, γεμίστε με λίγη κορδέλα τις μπάλες σας. Έτσι, θα καταφέρετε να καλύψετε τα σημάδια της κόλλας που είναι εκτεθειμένα στο μάτι.

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, θα καταλήξετε με αυτές τις πανέμορφες μπάλες!

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, θα καταλήξετε με αυτές τις πανέμορφες μπάλες!

Αν είστε οπτικός τύπος, δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή:spirossoulis.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ