Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν τους άριστους, τους τολμηρούς και τους καινοτόμους.

Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην τελετή παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι: Χαράλαμπος Καρίμαλης, πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, διευθύνων σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Δρ. Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ και Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στον κ. Σταύρο Μπένο και στο «Διάζωμα» για τη δημιουργία ενός βιώσιμου, μοντέρνου μοντέλου διαχείρισης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στον κ. Κωνσταντίνο Μπιτζάνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, για την εξέλιξη της Τεχνόπολης σε κεντρικό σημείο πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, στην κα. Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Επικεφαλής του Κέντρου Πολιτισμού και Μουσείου «Ελληνικός Κόσμος» και Εκτελεστική Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, για την προσφορά της στην ανάδειξη του πολιτισμού και την αξιοποίησή του ως μοχλό ανάπτυξης για τον τουρισμό και στο Κτήμα Μουριές για την προστασία και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή του σκυριανού αλόγου.

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων και φορέων που βραβεύτηκαν περιλαμβάνονται τα παρακάτω: Fraport, Celestyal Cruises, Turkish Airlines, Eurobank, Μουσείο Μπενάκη, Costa Navarino, Oliaros, Δήμος Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Wyndham, Aldemar, Grecotel, Kensho Psarou.

Δείτε τη λίστα με τους βραβευθέντες εδώ.

Αθήνα: Αυτές είναι οι καλύτερες νέες αφίξεις της πόλης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ