Συμφωνία για 45 αεροσκάφη, κόστους 6 δισ δολ., υπέγραψε η Egyptair στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της.Στα 45 νέα αεροσκάφη συμπεριλαμβάνονται  τα 24 αεροσκάφη CS300 για την αγορά των οποίων ανακοινώθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, η υπογραφή προσυμφώνου με την Bombardier.

Τα αεροσκάφη αναμένεται να παραδοθούν στην EGYPTAIR μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

 

Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση! Η αγάπη γεννήθηκε στις γιορτές και κράτησε για πάντα(βίντεο)

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EGYPTAIR Holding Company, κ. Safwat Musallam δήλωσε: «Σύμφωνα με το σχέδιο της για την αναβάθμιση του στόλου της, η  EGYPTAIR υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία για 45 νέα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, η οποία ανέρχεται, σε τρέχουσες τιμές, στο συνολικό ύψος των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Σημειώνεται ότι πέρσι η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία, ξανά στο συγκεκριμένο Air Show, με την Boeing για την αγορά εννέα αεροσκαφών B737-800 NG. Το 9ο αεροσκάφος πρόκειται να παραδοθεί τον Δεκέμβριο του 2017. Έτσι, συνολικά, η εταιρεία, θα προσθέσει στο στόλο της 54 αεροσκάφη, βάσει των υπογεγραμμένων συμφωνιών.

Αυτές είναι οι δύο πηγές στην Ελλάδα που μόλις αναγνωρίστηκαν ως ιαματικές!

Υπενθυμίζεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων, με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο, η EGYPTAIR προσφέρει:

  • σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)
  • το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ