Εικόνες με τον Τάσο Δούση

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ, έρχονται με δύο επεισόδια που θα σε κάνουν να θέλεις να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις για ταξίδι.

Το Σάββατο 14/01 στις 17.45 το απόγευμα θα προβληθεί σε επανάληψη το δεύτερο μέρος από το ταξίδι στη Μπογκοτά, ενώ την Κυριακή 15/01 στις 17.45 το απόγευμα θα προβληθεί το πρωτότυπο επεισόδιο από το δεύτερο μέρος με το ταξίδι στο Λονδίνο.

Ταξίδι στη Μπογκοτά

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην Μπογκοτά, τη γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Ανακαλύπτουν γιατί η Μπογκοτά θεωρείται η παγκόσμια «Μέκκα των γκράφιτι» και θαυμάζουν από κοντά τα αριστουργήματα των καλλιτεχνών των δρόμων.

Επίσης εξερευνούν την Καντελαρία, το εντυπωσιακό ιστορικό κέντρο της Μπογκοτά, με την απίστευτης αρχιτεκτονικής γοτθική εκκλησία Λα Σινιόρα ντελ Κάρμεν. Πάνω στη βόλτα μας παρουσιάζουν και έναν απίστευτο κολομβιανό μεζέ, τα μυρμήγκια!

Στη συνέχεια μας συστήνουν πώς διασκεδάζουν οι κάτοικοι της Μπογκοτά. Στο La Puerta de la Catedral δοκιμάζουν το καλύτερο παραδοσιακό φαγητό στην πόλη, ενώ στο εστιατόριο-μπαρ Andres Carne de Res θαυμάζουν την επιβλητική διακόσμησή του.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ έχουν τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν στην Ελ Παραΐσο, την πιο επικίνδυνη φαβέλα του κόσμου, αλλά και στη γειτονιά «Χρυσός Αετός» όπου συναντούν τους λιγότερο ευνοημένους από τη ζωή κατοίκους της φαβέλας.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τη Μπογκοτά επισκέπτονται το Μουσείο Χρυσού, το πιο μεγαλόπρεπο σ’ όλον τον κόσμο, και στην πλατεία Ροζάριο διαπιστώνουν πώς γίνονται οι αγοραπωλησίες σμαραγδιών στον δρόμο!

Ταξίδι στο Λονδίνο

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στo Λονδίνο, σ’ αυτήν τη συναρπαστική πόλη του κόσμου!

Επισκέπτονται τον Πύργο του Λονδίνου για να δουν τη ζωντανή ιστορία της Αγγλίας, ανεβαίνουν στη Γέφυρα του Πύργου· μία από τις εντυπωσιακότερες του κόσμου, και μαθαίνουν τα πάντα για τους Μπίφιτερς, τους φρουρούς της βασιλικής οικογένειας!

Επίσης μας ξεναγούν στη Λέντενχολ· την αγορά του Χάρι Πότερ, στη Σέρλοκ Χόλμς· την παμπ που αγαπάει τις αστυνομικές ιστορίες, και ανακαλύπτουν τις καλύτερες γωνιές για οικονομικό φαγητό στο Λονδίνο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το περίφημο Μάτι του Λονδίνου, βρίσκουν το καλύτερο σημείο για φωτογραφίες στη «χρυσή ώρα» στη γέφυρα του Ουέστμινστερ και γίνονται για λίγο παιδιά στο Καρουσέλ με θέα τον Τάμεση.

Δες εδώ το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ