Εικόνες με τον Τάσο Δούση

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV.

- Advertisement -

Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην υπέροχη Στοκχόλμη, σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο – επανάληψη το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 17:45 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17:45 συνεχίζουν με τα νέα επεισόδια της σεζόν και το δεύτερο μέρος του μοναδικού ταξιδιού στην όμορφη Βενετία (δείτε εδώ το πρώτο μέρος).

Ταξίδι στη Στοκχόλμη 

Αυτό το Σάββατο 10/12 στις 17.45 το απόγευμα ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην περίφημη «Βενετία του Βορρά», στη Στοκχόλμη.

Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σουηδίας ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα ανακαλύψουν τη Gamla Stan· την παλιά πόλη της Στοκχόλμης, θα ενθουσιαστούν από τα πολύχρωμα κτήρια της θρυλικής πλατείας Stortorget και θα εντυπωσιαστούν από τα Βασιλικά Ανάκτορα.

Στη συνέχεια θα θαυμάσουν από κοντά το Δημαρχείο· ένα κομψοτέχνημα ορόσημο της πόλης, θα μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία του Βασιλικού Θεάτρου, αλλά και του πρωτότυπου αγάλματος που διακοσμεί τον περίβολό του, και θα περπατήσουν στην Όστερμαλμ· σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους της Στοκχόλμης.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα αναγκάσουν τον Τάσο Δούση και την ομάδα του να κάνουν ένα διάλειμμα για fika (το διάλειμμα στα σουηδικά) σε ένα από τα παλαιότερα cafe της Στοκχόλμης και να δοκιμάσουν το καλύτερο φιλέτο τάρανδου ώστε να πάρουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να θαυμάσουν το Παγοδρόμιο μέσα από εντυπωσιακές νυχτερινές εικόνες!!!

Ταξίδι στη Βενετία 

Αυτή την Κυριακή 11/12 στις 17.45 το απόγευμα Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη ρομαντική πόλη των Καναλιών, τη Βενετία!

Για να θαυμάσουν την πόλη χωρίς πολλούς τουρίστες επισκέπτονται πολύ νωρίς το πρωί τη γέφυρα Ριάλτο· από τις ομορφότερες της Βενετίας, συναντούν αυθεντικούς Βενετσιάνους στη Ριάλτο Μερκάτο και μας προτείνουν το μαγαζί για να αγοράσουμε τις καλύτερες αποκριάτικες μάσκες.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του γεύονται και τοπικές γεύσεις της Βενετίας. Ακολουθούν την παράδοση στο καλύτερο ζαχαροπλαστείο της πόλης και δοκιμάζουν τα παραδοσιακά τσικέτι και τραμετζίνι.

Επίσης κάνουν βόλτα στο Καστέλο· τη μεγαλύτερη γειτονιά της Βενετίας, επισκέπτονται τον Άγιο Γεώργιο· την ελληνική εκκλησία με το «γερμένο» καμπαναριό, και εντυπωσιάζονται από τον γοτθικό ναό των Αγιών Ιωάννη και Παύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ