Ήδη από πέρσι είχαμε διαπιστώσει πώς του Ψυρρή, μια από τις πιο γραφικές συνοικίες της Αθήνας, ένα βήµα από τα σηµαντικότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου (Ακρόπολη, Πλάκα, Μοναστηράκι), δείχνει τελευταία ότι αποτινάζει από πάνω της το «κακόφηµο» παρελθόν της και κερδίζει ξανά το χαµένο έδαφος!

Αυτό το προνοµιακό σηµείο λοιπόν, δίπλα σε σταθµούς µετρό αλλά και σε ολοζώντανες πιάτσες, έβαλαν ήδη από πέρσι στο… µάτι αρκετοί επιχειρηματίες, επενδύοντας στον τοµέα του τουρισµού!

Κι αν η αρχή πριν από χρόνια σηµειώθηκε µε το A for Athens και το 360 Degrees, καθώς και το πρώτο… καινοτόµο hostel, το City Circus, και ύστερα µε το Live in Athens, τους τελευταίους µήνες δεν σταµατήσαµε να ανακαλύπτουµε νέες προτάσεις εναλλακτικής διαµονής που ξεφυτρώνουν στα πλακόστρωτα σοκάκια του.

Γαλαξίδι! Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο σε ειδυλλιακή τοποθεσία με βαθμολογία 9,4!

Η πιο πρόσφατη άφιξη ακούει στο όνομα Nota Suites & Apartments. Mια «υβριδική»… πρόταση διαμονής που συνδυάζει την ανεξαρτησία και την άνεση ενός διαμερίσματος Airbnb με τις παροχές ενός ξενοδοχείου.

Ένα ολοκαίνουριο νεοκλασικό κτήριο που μοιάζει όμως σαν να υπήρχε εδώ χρόνια, άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες, στην καρδιά της γραφικής γειτονιάς.

Τα 4 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα εκ των οποίων τα δύο είναι 70τμ και μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και 8 άτομα χαρακτηρίζονται από λιτή και λειτουργική διαρρύθμιση! Στο ισόγειο λειτουργεί ο χώρος του πρωινού, ανοιχτός και σε μη ενοίκους!

Από €45 το δίκλινο και από €160 το διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα (20/άτομο)
Ναυάρχου Αποστόλου, Ψυρρή, Τ. 210 3317656www.notahotel.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ