Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024
30.4 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαΞενώνεςEl resto bar: Το εστιατόριο του Agapitos Villas & Guesthouses στο Πήλιο...

El resto bar: Το εστιατόριο του Agapitos Villas & Guesthouses στο Πήλιο διακρίθηκε για 2η χρονιά στα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας»

Στο υπέροχο Πήλιο, συγκεκριμένα στο Μούρεσι, στο Agapitos Villas & Guesthouses, έναν πραγματικό παράδεισο φιλοξενίας βρίσκουμε το El Resto, το εξαιρετικό εστιατόριο του ξενώνα, που δυνατό του χαρτί μετά τη γεύση είναι το απίθανο σημείο με την ακαταμάχητη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Με μεγάλη προσήλωση στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας αλλά και της ελληνικής οινοποιίας το El Resto αποτελεί ένα γαστρονομικό σταθμό όχι μόνο στο Πήλιο αλλά στην ευρύτερη περιοχή.
Η προσήλωση αυτή στην εκλεκτή ελληνική γαστρονομία, αποδείχτηκε ακόμα μια φορά καθώς το εστιατόριο El resto bar διακρίθηκε ως ένα από τα καλυτέρα εστιατόρια της Ελλάδας για δεύτερη συνεχομένη χρονιά μέσα από τον κορυφαίο θεσμό «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας».

Το El Resto αναδεικνύει την ελληνική κουζίνα αλλά και την ελληνική οινοποιία δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στον τοπικό τους χαρακτήρα. Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα αυτή, των πρώτων υλών ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την τοπική κοινωνία.

- Advertisement -

Το μενού ανανεώνεται και αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα υπάρχουν στην τοπική αγορά.
Ο head chef του εστιατορίου Κίμωνας Λιγδάς με μεγάλη διεθνή εμπειρία  (LamaisonDeBoef 1* Michelin, RougesTomates 1* Michelin , LeChaletdelaForet 2* Michelin) και αντίστοιχα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα ( 2 ΜΑΖΙ, Claptherestaurant ) υπογράφει ένα μενού ελληνικό αλλά και με επιρροές από όλο τον κόσμο, βασισμένο σε τοπικές και εποχιακές πρώτες ύλες έχει σκοπό να αναβαθμίσει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής. 

Την ολοκληρωμένη αυτή γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το El Resto Bar, θα την απολαύσετε σ’ έναν υπέροχο χώρο με μαγευτική θέα στο Αιγαίο!

Info:

Διεύθυνση Αγ. Ιωάννης Μουρεσίου , Πήλιο
Τ: +30 242 6031 005
Site:  https://elresto.gr/
Book now: https://elresto.gr/#reservations

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,303LikesΚάντε Like
88,234 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ