Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsEmirates: Μέσα από τη γενναιοδωρία των πελατών της, προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους...

Emirates: Μέσα από τη γενναιοδωρία των πελατών της, προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της Βηρυτού

Η Emirates μέσα από τη γενναιοδωρία των ίδιων των πελατών της, προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Βηρυτού:

  • 160.000 κιλά ιατρικών προμηθειών και τροφίμων μεταφέρθηκαν στη Βηρυτό
  • Πάνω από 12.000 δωρεές από περισσότερες από 140 χώρες

Η Emirates στηρίζει έμπρακτα την κοινότητα της Βηρυτού που δοκιμάζεται ακόμα, μετά από τις καταστροφικές εκρήξεις στο λιμάνι της πόλης στις αρχές Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική συνεχίζει να στηρίζει το λαό του Λιβάνου μέσα από τη δωρεά των πελατών της, σε μετρητά ή σε Μίλια Skywards, ώστε να αξιοποιηθεί χώρος μεταφοράς φορτίου με τηνEmiratesSkyCargo.

- Advertisement -

Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την μεταφορά απαραίτητων τρόφιμων, φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και οικοδομικών υλικών, απευθείας σε διεθνώς αναγνωρισμένες ΜΚΟ στον Λίβανο.

Μέσα από την ειδική πλατφόρμα τou EmiratesAirlineFoundation, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα της Emirates, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 12.000 δωρεές από 140 χώρες, σε μετρητά ή SkywardsMiles. Το μεγαλύτερο μέρος των δωρεών, προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική.

Επιπλέον, ορισμένα μέλη της EmiratesSkywards έχουν επιδείξει τεράστια γενναιοδωρία και αφοσίωση, ώστε να συνδράμουν στην ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειαςγια τη Βηρυτό, μέσω ατομικών συνεισφορών περίπου 250.000 μιλίων. Συνολικά,ταμέλη της EmiratesSkywards έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 120 εκατομμύρια μίλια.

Μέσω των δωρεών, ανθρωπιστικοί οργανισμοί κατάφεραν να λάβουν ιατρικό εξοπλισμό, τρόφιμα και άλλα είδη έκτακτης ανάγκης απευθείας στη Βηρυτό, μέσω της EmiratesSkyCargo. Επιπλέον, η EmiratesSkyCargo συμβάλλει περαιτέρω παρέχοντας έκπτωση 20% στα τέλη αερομεταφοράς για εγκεκριμένα φορτία.

Μέσα στην καμπίνα, Emirates

Πιο συγκεκριμένα από τις 13 Αυγούστου, η EmiratesSkyCargo έχει μεταφέρει 160.000 κιλά ιατρικών προμηθειών και τροφίμων στη Βηρυτό, συνεργαζόμενη με τοπικές και διεθνείς ΜΚΟ που παρέχουν βοήθεια σε πληγείσες οικογένειες και κοινότητες. Οι περισσότερες αποστολές φορτίων βρίσκονται σε εξέλιξη, με έξι ακόμα να προγραμματίζονται για τις επόμενες εβδομάδες για τη μεταφορά ιατρικών ειδών, τροφίμων που δεν αλλοιώνονται, ρούχων, μέσων ατομικής προστασίας, προϊόντων υγιεινής και κτηνιατρικών εφοδίων στη Βηρυτό.

Η Emirates είναι υπερήφανη που σε δύσκολους καιρούς, στηρίζει τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται, προσφέροντας βοήθεια έκτακτης ανάγκης σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο.Μέσω του EmiratesAirlineFoundation, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει περισσότερα από 30 ανθρωπιστικά και φιλανθρωπικά προγράμματα σε 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων χωρών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η Emirates πετά ήδη στον Λίβανο εδώ και περίπου 30 χρόνια και προς το παρόν εξυπηρετεί τη Βηρυτό με δύο καθημερινές πτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.emirates.com/standwithlebanon

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,301LikesΚάντε Like
88,201 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ