Ένας όμορφος και φιλόξενος χώρος σας περιμένει να απολαύσετε τις μυρωδιές και τις γεύσεις της Τήνου… Ένας υπέροχα διαμορφωμένος χώρος ηλικίας τετρακοσίων ετών με ένα μαγευτικό rooftop με θέα τον ειδυλλιακό Φαλατάδο και καλοκαιρινή lounge μουσική, στεγάζει το εστιατόριο Leleyes (λέλεγιες) στο χωριό Φαλατάδος της Τήνου.

- Advertisement -
Leleyes Τήνος
Leleyes Τήνος

Κορυφαίος χώρος γαστρονομικής εμπειρίας που ταιριάζει τη μεσογειακή κουζίνα με σύγχρονες διεθνείς μαγειρικές τεχνικές υπό τη συνοδεία ευφάνταστων και γευστικών cocktails. Με άρωμα Μεσογείου και ελληνικού καλοκαιριού το Leleyes μοιράζει απλόχερα την θετικότητα και την ευθυμία .. στο ποτήρι & στο πιάτο σου!

Leleyes Τήνος

Τα πιάτα υπογράφει ο ταλαντούχος chef του LeleYes, Ηλίας Καριώτογλου. Με σπουδές στο Hotel School του Intercontinental στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ο Ηλίας Καριώτογλου είχε την τύχη στα πρώτα του βήματα να δουλέψει δίπλα στον «πρύτανη» της παγκόσμιας μαγειρικής, Michel Roux, που αναδείχθηκε στον απόλυτο μέντορά του. Κοντά του έμαθε όλα τα μυστικά της τέχνης της μαγειρικής και τα μοιράζει πλέον απλόχερα στο LeleYes μέσα από το πάντρεμα υφών, γεύσεων και τοπικών προϊόντων.

Leleyes Τήνος
Leleyes Τήνος
Leleyes Τήνος

Επίσης το Leleyes είναι ένας χώρος που μπορεί να υποστηρίξει και κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Tip. Το χαρακτηριστικό του χωριού Φαλατάδος στο οποίο βρίσκεται το leleyes είναι ότι δεν το “πιάνει” ο άνεμος, κάτι πολύ σύνηθες για την Τήνο για αυτό και κάνει την επίσκεψη σας πολύ πιο ευχάριστη.

Info: Καθημερινά 13:00 – 01:00, Τ. 698 100 0530, www.leleyes.gr, FB LeleYes Tinos, Insta. leleyes_tinos

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ