Απόνησος

Το Αγκίστρι µε τη νησιώτικη αύρα του είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους προορισµούς για τους weekenders, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα. Αυτό το µικρό αυθεντικό νησί στην καρδιά του Σαρωνικού μπορεί να βρίσκεται στη… σκιά της Αίγινας αλλά αποτελεί µια µικρή αναπάντεχη έκπληξη!


Tο Αγκίστρι εκτός από την κοντινή του απόσταση από την Αθήνα είναι και οικονομικός προορισμός γεγονός που το έχει τοποθετήσει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για μια ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή απόδραση. Πρόκειται για ένα νησί που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε οικονομικές τιμές.

Πως να πάτε στο Αγκίστρι

Για να φτάσετε στο Αγκίστρι χρειάζεστε μόνο 55′ με το ταχύπλοο και την τιμή του εισιτηρίου να κυμαίνεται στα 14,5 ευρώ. Αν από την άλλη απολαμβάνετε τα ταξίδια με πλοίο τότε μπορείτε να επιλέξετε το συμβατικό καράβι από το λιμάνι του Πειραιά, από 11,5 ευρώ τιμή εισιτηρίου και 1,5 ώρα ταξίδι.

Που να κολυμπήσετε στο Αγκίστρι

Οι παραλίες στο Αγκίστρι είναι μια προς μια μαγευτικές. Υπάρχουν οργανωμένες αλλά και ανοργάνωτες για όλα τα γούστα. Χαρακτηριστικά τους είναι τα κρυστάλλινα νερά, το κατάφυτο τοπίο που ενώνεται αρμονικά με το μπλε της θάλασσας. Ένα ονειρικό τοπίο και οικονομικό νησί μια ανάσα από την Αθήνα.

Δείτε εδώ ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες στο Αγκίστρι.

Διαμονή στο Αγκίστρι

Εάν από την άλλη θέλετε για λίγο να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά παράλληλα να μην κάνετε κάποιο μεγάλο ταξίδι, τότε το Αγκίστρι είναι ο απόλυτος προορισμός. Συνδυάστε αυτόν τον προορισμό κοντά στην Αθήνα, με τις διακοπές που τόσο θέλατε για αυτό το καλοκαίρι.

Κάντε μια ξενάγηση στο μαγευτικό Αγκίστρι, μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ