Τον Απρίλιο του 2015, ο Tristan προετοίμασε μια ευρωπαϊκή περιοδεία με ποδήλατο αφού προηγουμένως διέσχισε τις ΗΠΑ από την ανατολή μέχρι τη δυτική ακτή για το Teenage Cancer Trust.

Θεωρεί ότι η εμπειρία ήταν πολύ μικρή και ότι υπήρχαν τόσα πολλά που πρέπει να βελτιωθούν!

Μετά από ένα χρόνο και μισό, στο δρόμο και περίπου 17.000 χλμ. αργότερα,απέδειξε ότι η ποδηλασία μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος να ταξιδεύετε σε μεγάλες αποστάσεις και μακροπρόθεσμα. Προετοίμασα τον εαυτό μου και άφησα τη δουλειά μου ως αρχιτέκτονας για να τον συνοδέψω στις περιπέτειες του με το ποδήλατο. Και μάντεψε τι? Χαίρομαι που το έκανα.

Δεν είχα κυκλοφορήσει περισσότερα από 30 χιλιόμετρα την ημέρα στη ζωή μου. Όχι, ποτέ δεν είχα κατασκηνώσει ή κοιμήθεί έξω. Καλυμμένα παντελόνια; Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Και, ω! Από όπου έρχομαι, η βροχή είναι ένα σπάνιο γεγονός! Ωστόσο, συνεχίσαμε να ταξιδεύουμε στη Νορβηγία για τέσσερις μήνες και το αγάπησα.

Για εκείνους εκεί έξω που δεν το σκέφτηκαν ποτέ … Σας λέω, μια μοτοσυκλέτα μπορεί να σας φέρει στην άλλη άκρη του κόσμου, αν θέλετε! Και για εκείνους που φοβούνται την ιδέα, επειδή μπορεί να νομίζουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο … Ήμουν ένας από αυτούς και αποδείχτηκε λάθος!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και την ιστορία μας, αυτό το βίντεο αποτελεί εισαγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ