Ένα πρακτορείο ταξιδίων προσφέρει ένα πακέτο διακοπών στο οποίο λίγοι θα μπορούσαν να αντισταθούν. Αλλά τελικά όλοι (σχεδόν) θα αντισταθούμε αφού το ταξίδι κοστίζει 18 εκατομμύρια δολάρια (κατ’ άτομο βέβαια)!

Το αυστραλιανό πρακτορείο πολυτελών διακοπών, DreamMaker, έχει διοργανώσει ένα πακέτο διακοπών για λίγους, πάρα πολύ λίγους, το Passport to 50! Με ένα ιδιωτικό Boeing 767, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ένα ταξίδι 20 ημερών, σε 20 πόλεις σε 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Super προσφορά: 8 εκπληκτικοί προορισμοί από 400 ευρώ! Ισχύει ως σήμερα τα μεσάνυχτα

Το Boeing χωράει και 50 φίλους του ταξιδιώτη. Βέβαια καθένας θα πληρώσει χωριστά.

Σύμφωνα με τη The Sun, οι ταξιδιώτες θα καλύψουν περίπου 31.000 χλμ στους αιθέρες. Η παραμονή στο υπερπολυτελές αεροσκάφος θα είναι περίπου το 10% του συνολικού χρόνου του ταξιδιού.

Αφετηρία του ταξιδιού είναι η Koh Samui στην Ταϋλάνδη και τελικός προορισμός η Μανίλα. Με 18 στάσεις ενδιαμέσως, όπως: Αβάνα, Μαρακές, Ίμπιζα, Λονδίνο, Κάννες κ.ά. Μάλιστα υπάρχει κι ένας προορισμός, ένα νησί, που παραμένει κρυφό από τους πελάτες του πρακτορείου, έτσι χάριν περιπέτειας…

Υπέροχα δωμάτια με τζάκι σε ελληνικά χωριά

Μέσα στην τιμή του ταξιδιωτικού πακέτου περιλαμβάνονται βέβαια όλα τα γεύματα, τα κοκτέιλς και τα ποτά καθώς και μια βραδιά αδρεναλίνης στα καζίνο του Λας Βέγκας, ένα γεύμα στο εστιατόριο Michelin στην Ισπανία, μια ιδιωτική προβολή στις Κάννες και πολλά άλλα. Επιπλέον προσφέρονται μαθήματα γιόγκα, συνεδρίες σε σπα, βραδιές οινογνωσίας, προσωπικός σεφ, ακόμη και υπνοθεραπευτής (είναι και αυτό το τζετ λαγκ όσο και να πεις).

Ποιες είναι οι πιο εύκολες γλώσσες στον κόσμο;

Πλήρωμα 50 ανθρώπων θα βρίσκονται στην υπηρεσία του ταξιδιώτη για να ικανοποιούν κάθε του επιθυμία.

Και για να κοιμούνται οι ταξιδιώτες χωρίς τύψεις… μέρος των 18.000.000 δολαρίων που θα πληρώσουν θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

πηγή:news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ