Μάγειρας παραλία

Τι θα λέγατε να πάρετε το ταίρι σας και με την πρώτη ευκαιρία να πάτε μια κοντινή εκδρομή για μπάνιο; Σας έχουμε την τέλεια ιδέα: Βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι την Εύβοια και συγκεκριμένα την υπέροχη άγνωστη στους περισσότερους παραλία του Μάγειρα!

Ένας μικρός, απομακρυσμένος παράδεισος κρύβεται στην νότια Εύβοια με το όνομα Μάγειρας και είναι μια μοναδική παραλία από όλες τις απόψεις. Καταρχάς είναι ερημική, δεν την γνωρίζει πολύς κόσμος οπότε εδώ θα βρείτε την ησυχία σας. Έπειτα θα εντυπωσιαστείτε από το πανέμορφο σκηνικό που το συνθέτουν τα καταπράσινα δέντρα, η λευκόχρωμη αμμουδιά και βέβαια η γαλαζοπράσινη παραλία… Πανέμορφη παραλία με άμμο και μικρό άσπρο βότσαλο που δίνουν στα νερά της ένα εξωτικό πράσινο χρώμα.

Μάγειρας παραλία

Η αλήθεια είναι ότι η παραλία ήταν ερημική γιατί πιο παλιά μπορούσε κάποιος να την προσεγγίσει μόνο με φουσκωτό και σκάφος ή αν διέθετε 4×4. Πλέον μπορεί να φτάσει ως εδώ με απλό αυτοκίνητο. Μην αποθαρρύνεστε όμως… και πάλι θα βρείτε την ηρεμία σας στον Μάγειρα καθώς σαν ανοργάνωτη παραλία είναι πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα! Εφοδιαστείτε λοιπόν με ότι μπορεί να χρειαστείτε, νερό και τα συναφή και ανακαλύψτε αυτό τον μικρό παράδεισο.

Μάγειρας Εύβοια

Πάνω από τον κόλπο υπάρχουν μόνο λίγα σπίτια, κυρίως εξοχικά ενώ δεν θα βρείτε κοντά στην παραλία ξενοδοχεία και ταβέρνες. Το καλοκαίρι, κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τον Αύγουστο κάποιοι επισκέπτες κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ κοντά στην υπέροχη αυτή παραλία.

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές με το αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο: 5 μαγευτικές παραλίες, 5 παραθαλάσσια χωριά όνειρο αλλά και 5 υπέροχες οδικές διαδρομές!
Επόμενο άρθροΗλεκτρο-φόρτιση, υγραέριο και φυσικό αέριο στην Ολυμπία Οδό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ