Έφη Δ. Πανάγου, Επτάλοφος Παρνασσού, Τ. 22340 61247, FAX 22340 61312,
Μ. 6932 273598, e-mail [email protected], www.energy-land.gr

Τόσο η σταθερή παρουσία της εταιρείας Energy Land στον Παρνασσό από το 2001 όσο και η απόλυτη γνώση της ιδιοκτήτριας Έφης Πανάγου για τις νέες τάσεις του real estate εγγυώνται λύσεις σε µια µεγάλη γκάµα κτηµατοµεσιτικών υπηρεσιών!

Who? 

Διαχειρίζεται µερικά από τα καλύτερα σπίτια στο βουνό και έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για την υψηλή clientele που την εµπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια! Η real estate expert Έφη Πανάγου, παρά το έµφυτο ταλέντο, αντιµετωπίζει τις εξελίξεις µε εγρήγορση και δεν επαναπαύεται ποτέ…

Μεσιτεία
Διαθέτουν ολοκληρωµένο σύστηµα εύρεσης και καταγραφής ακινήτων, µε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (φωτό, χάρτες κ.λπ.), ενώ το έµπειρο ανθρώπινο δυναµικό και η επάρκεια σε νοµικές και χρηµατοδοτικές λύσεις εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες µένουν πάντα απόλυτα ευχαριστηµένοι!

Ασφάλιση
Το σπίτι µας, πέρα από τη συναισθηµατική αξία του, είναι η επένδυση µιας ζωής… Όµως οι κίνδυνοι από φυσικούς ή ανθρώπινους παράγοντες δεν λείπουν. Στην Energy Land έχουν τις καλύτερες προτάσεις και υπηρεσίες στον τοµέα της ασφάλισης της κατοικίας!

Υποστήριξη
Η Energy Land αναλαµβάνει όλα τα διαδικαστικά της κατοικίας σας, φύλαξη (Εταιρεία Group Center Hellas Security Energie E.E. – Συστήµατα ασφαλείας-Στατικές φυλάξεις), συντήρηση και τεχνικές εργασίες, οικονοµική και όχι µόνο διαχείριση, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος και τον φόρτο!

Νοµική κάλυψη & προστασία
Οι έµπειροι και έµπιστοι νοµικοί σύµβουλοι της Energy Land θα απαντήσουν µε σαφήνεια και αξιοπιστία σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Πηγή: Arachova Magazine 2017

Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν μόνο με ένα κλικ.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ