Ένα επικό βιντεάκι κυκλοφόρησε στα social media όπου αεροσυνοδός της JetBlue κάνει την καλύτερη επίδειξη ασφαλείας που υπάρχει! Είναι γεγονός πως ελάχιστοι (κακώς) προσέχουμε την επίδειξη ασφάλειας, ζώνες, μάσκες οξυγόνου, σωσίβια, στην αρχή της πτήσης. Για αυτό το λόγο μάλλον, αεροσυνοδός της JetBlue, βρήκε την καλύτερη λύση για να το παρακολουθήσουν οι επιβάτες, όχι απλά να τον παρακολουθήσουν, να τους καθηλώσει!

Όταν λοιπόν, ένας άνδρας αεροσυνοδός μετέτρεψε τη βαρετή επίδειξη σε… σόου κάνοντας τους επιβάτες όχι μόνο να τον προσέξουν αλλά να παρακολουθούν αποσβολωμένοι, χωρίς να ακούγεται το παραμικρό μέσα στην καμπίνα!

- Advertisement -

Ο νεαρός αεροσυνοδός της JetBlue Airways, παρουσίασε τα μέσα διάσωσης τους αεροπλάνου σαν να έκανε χορευτικό σόου στο Broadway! Φυσικά επιβάτης κατέγραψε την επική αυτή στιγμή του αεροσυνοδού – καλλιτέχνη και την ανέβασεστο TikTok, όπου έγινε φυσικά viral.

Διαβάστε ακόμα:  SKY express – προσφορά: Ταξιδέψτε σε όλους τους προορισμούς με έκπτωση 20%!

Το βιντεάκι συγκέντρωσε άνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές και σχόλια επιβράβευσης για τον αεροσυνοδό, ενώ ο χρήστης του TikTok έγραψε στην λεζάντα του «JetBlue δώστε αύξηση σε αυτόν τύπο».

@juicephhh Fly Jet Blue also give this guy a raise #fyp #jetblue ♬ original sound – Joey

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ