Ένα ταξίδι χωρίς τις ηλεκτρονικές σας συσκευές φαντάζει αρκετά βαρετό. Η απαγόρευση ηλεκτρονικών συσκευών σε πτήσεις προς τις ΗΠΑ και τη Βρετανία που έχουν τόπο αναχώρησης την πλειονότητα των μουσουλμανικών χωρών ισχύει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ωστόσο, η προοπτική μιας ευρύτερης απαγόρευσης – ίσως και παγκόσμιας – φαίνεται όλο και πιο πιθανή. Εάν τελικώς το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, μία πτήση χωρίς τα gadget σας φαντάζει αρκετά βαρετή.

- Advertisement -

Ο σοβάρος λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ το σεσουάρ μαλλιών στα ξενοδοχεία!

Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας μακριά από τις συσκευές της τεχνολογίας:

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ


Προσπαθήστε να γράψετε σε ένα χαρτί και μέσα σε μόλις 20 λεπτά κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Νομίζετε ότι τις θυμάστε όλες; Δοκιμάστε τον εαυτό σας!

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ


Εάν δεν μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε κατά τη διάρκεια της πτήσης ζητήστε από την αεροσυνοδό να σας προσφέρει ένα ποτό. Μην ξεχνάτε ότι η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να γίνεται υπεύθυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ


Ακόμη καλύτερα, το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου: Το «Proust’s À la recherche du temps perdu» του Proust, με 1.267.069 λέξεις.

Έρευνα: Αν επιλέγετε αυτή τη θέση στο αεροπλάνο είστε πολύ εγωιστές!

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Εάν δεν σας βολεύει το κάθισμά σας ή νιώθετε κλειστοφοβία, ρωτήστε την αεροσυνοδό εάν μπορεί να σας μεταφέρει στην καμπίνα της πρώτης κατηγορίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ


Ακόμη καλύτερα, το μεγαλύτερο σε διάρκεια άλμπουμ μουσικής του κόσμου: Του Cardiff Quiet Marauder, διάρκειας τεσσάρων ωρών.

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ


Ένας ύπνος είναι πάντα ευχάριστος, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης σας.

Airbnb: 2+1 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού κάνεις κράτηση!

ΚΑΝΤΕ ΓΙΟΓΚΑ


Εάν ταξιδεύετε στην καμπίνα της πρώτης κατηγορίας, τότε θα έχετε και άπλετο χώρο για να χαλαρώσετε, κάνοντας γιόγκα!

Η θέση που πρέπει να κάτσεις στο αεροπλάνο… αν θες να σε έχουν σαν βασιλιά!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ

Οι πτήσεις μεγάλης διάρκειας συνήθως προσφέρουν ενσωματωμένες στα καθίσματα οθόνες για την ψυχαγωγία των επιβατών. Εκεί θα βρείτε ταινίες, μουσική, σειρές, ακόμη και σταυρόλεξα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ