Εάν ψάχνετε την απόλυτη ηρεμία δίπλα στη φύση, κλείστε δωμάτιο στο Erimito! Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο – μοναστήρι που τοποθετείται στο Parrano της Ιταλίας και σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε… ερημίτες για λίγες ημέρες.

Οι επισκέπτες μένουν μέσα σε luxury παλιά κελιά, γοητεύονται από τα πέτρινα μονοπάτια και απολαμβάνουν χαλάρωση στην εσωτερική πισίνα του.

Ωστόσο, στο Hotel Erimito δεν υπάρχει ούτε ψυγείο, ούτε τηλεόραση, τηλέφωνο και κλιματισμός.Τα δωμάτια, όμως, κρατιούνται δροσερά χάρη στους ανέμους, ενώ το τζάκι ζεσταίνει το χώρο το χειμώνα. Παράλληλα, το βράδυ όλο το ξενοδοχείο γεμίζει κεριά και οι πελάτες μπορούν να απολαύσπουν ένα ζεστό χαμάμ.

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: Τα σπήλαια στη Ματέρα που έγιναν ξενοδοχεία για τα οποία μιλά όλη η Ιταλία! Βραβεύτηκαν με το Τrivago Award 2017!

Όσον αφορά το φαγητό, υπάρχουν βιολογικά γεύματα με φρέσκα βότανα, λαχανικά και φρούτα, τα οποία ακολουθούν τη μεσογειακή παράδοση των μοναχών… έχοντας, όμως, ένα σύγχρονο στυλ! Με άλλα λόγια, δεν θα σας λείψει το ριζότο με τυρί πεκορίνο ή η πίτσα με μπρόκολο.

Colobraro: Το διάσημο… πιο κακότυχο χωριό της Ιταλίας!

Ένα πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό στην Ιταλία!

Μπολόνια: 5 λόγοι για να επισκεφτείς το σταυροδρόμι της Ιταλίας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ