Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
30.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΈρχεται κάμπινγκ 5* στη Βόρεια Ελλάδα!!!

Έρχεται κάμπινγκ 5* στη Βόρεια Ελλάδα!!!

 

Ως μέρος επενδυτικού τουριστικού σχεδίου αναμένεται να λειτουργήσει στην Ελλάδα το 2017 ένα κάμπινγκ με 5 αστέρια!

- Advertisement -

Πρόκειται για μια επένδυση συνολικού ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ της εταιρείας Skotina Resort Α.Ε. στη Σκοτίνα  Πιερίας και θα καταλαμβάνει 487 στρεμμάτων. Τα 427 στρέμματα μισθώθηκαν για 60 χρόνια από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου κατόπιν διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης τον Μάιο του 2013, ενώ προστέθηκαν άλλα 60 στρέμματα του ΟΣΕ. Για την ωρίμανση του έργου σε επίπεδο αδειοδοτήσεων και την υπέρβαση άλλων γραφειοκρατικών διαδικασιών απαιτήθηκαν τρία χρόνια. Η εταιρεία ανήκει στους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες Γιώργο Σπυριδόπουλο, Χρήστο Χιονίδη και Γιώργο Δεληγιαννίδη.

sko

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με την “Καθημερινή”, θα λειτουργήσει το κάμπινγκ, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα έργα για τη δημιουργία ενός «πράσινου» ξενοδοχείου, συνεδριακού κέντρου, κέντρου ευεξίας και άλλων συμπληρωματικών τουριστικών υποδομών. Σημειώνεται ότι η έκταση έχει μέτωπο σε παραλία 720 μ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας το έργο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τη σεζόν του 2019. Με τη λειτουργία του πρώτου πολυτελούς κάμπινγκ στη χώρα μας η εταιρεία στοχεύει στη προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου επισκεπτών που τους αρέσει αυτή η μορφή διακοπών και η επαφή με τη φύση.

Επίσης, θα ξεκινήσουν προγράμματα εκδρομών για βιωματικές εμπειρίες με την ενσωμάτωση σε αυτά των φυσιολατρικών και πολιτιστικών πόρων του προορισμού. Παράλληλα, για τη ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών με ειδικά ενδιαφέροντα θα αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής όπως για παράδειγμα οι «Δρόμοι του κρασιού».

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,281LikesΚάντε Like
88,266 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ