Πολυτελείς υπηρεσίες σε ξενοδοχεία 5 αστέρων

Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει αγάπη για το «φαγητό, τα ταξίδια και τα καλύτερα πράγματα στη ζωή», αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης…
Ακόμα κι αν αγαπάτε πραγματικά τη δουλειά σας, μάλλον δεν θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή! Η εταιρεία Premium καρτών πρόσβασης Velloy – οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία διοργάνωσης εξαίσιων εκδηλώσεων – αναζητούν έναν κριτικό πολυτελούς υπηρεσίας διαμονής για να αξιολογήσει την υπηρεσία δωματίου σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Είναι ένας ευέλικτος ρόλος όπου ο εργαζόμενος αυτός θα ελέγχει τουλάχιστον τέσσερις διαμονές σε ξενοδοχεία το μήνα και θα παρέχει μια ολοκληρωμένη καταγραφή και φωτογραφίες γευμάτων για κοινή χρήση με τα μέλη του Velloy στην εφαρμογή και τον ιστότοπο. Ο υποψήφιος που θα πάρει τη θέση θα αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας δωματίου, καθώς και τις διάφορες διατροφικές προσφορές, την ποιότητα και τη σχέση ποιότητας/τιμής. Μπορεί μάλιστα να φέρει και συν ένα άτομο!

Δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον προσόν, μόνο αγάπη για το «φαγητό, τα ταξίδια και τα καλύτερα πράγματα στη ζωή», μαζί με ένα έγκυρο διαβατήριο, εξαιρετική γνώση της αγγλικής γλώσσας και ο υπο να είναι τουλάχιστον 21 ετών.

Δεν ακούγεται και κακό… Επιπλέον, μερικές νύχτες σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο δεν είναι το μόνο προνόμιο της δουλειάς αυτής αφού ο επιτυχών θα κάνει ταξίδι first class, θα καλύπτονται όλα τα έξοδα φαγητού και ποτού (και του συν ένα ατόμου), καθώς και κάποια χρήματα για όπου κι αν μένει! Και σε αυτά προστίθεται ένας ετήσιος μισθός £50.000 (€58.409).

Οι αιτήσεις για αυτήν την once-in-a-lifetime ευκαιρία εργασίας κλείνουν στις 9 Μαΐου 2024 και όλοι όσοι θεωρούν ότι καλύπτουν τα κριτήρια, καθώς δεν τίθεται θέμα εθνικότητας αρκεί να μιλάει κανείς άπταιστα αγγλικά – μπορούν να κάνουν αίτηση. Ρίξτε μια ματιά εδώ… ποτέ δεν ξέρεις!

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ