Αυτή θα είναι η πιο… παγωμένη κρουαζιέρα που θα έχετε πάει ποτέ!

Το Ponant Icebreaker ετοιμάζει να ρίξει άγκυρες το 2021, θα είναι το πρώτο -του είδους του- που θα μεταφέρει επιβάτες στο Βόρειο Πόλο, αφού θα μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί σε παγωμένα νερά, με ένα ειδικά σχεδιασμένο κύτος ικανό να κόβει πάγους 2,5 μέτρων. Το Icebreaker με 135 καμπίνες θα είναι εφοδιασμένο με δύο ελικόπτερα και έναν έμπειρο αρχηγό αποστολής, που θα συνοδεύει κάθε απόπλου. Θα είναι επίσης ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον πλοία που ταξιδεύουν στις θάλασσες, αφού το παγοθραυστικό αναμένεται να παράγει μηδενικές εκπομπές ρύπο, λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας και του υγροποιημένου φυσικού αερίου που θα καταναλώνει.

Είναι μια μοναδική εμπειρία που όμως ευτυχώς… δεν χρειάζεται κάποιος να περιμένουν μέχρι το 2021 για να βιώσει τα νέα «ακραία» σκάφη, αφού στα πλοία της Explorer, τα οποία θα ξεκινήσουν από το 2018, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα περιηγήσεων, στα πρώτα υποθαλάσσια σαλόνια του κόσμου, που ονομάζονται Blue Eyes.

Τα πρώτα σκάφη Explorer, Le Lapérouse και Le Champlain, θα κάνουν το ντεμπούτο τους το καλοκαίρι του 2018. Η εναρκτήρια κρουαζιέρα του Le Lapérouse θα μεταφέρει ατρόμητους ταξιδιώτες στην Ισλανδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ