Περιοχή Χλόη (πλησίον Αγίου Νικάνορα), Καστοριά, τηλ. 24670 26155, www.familyrestaurant.gr 

- Advertisement -

Όπως µαρτυρά και το όνοµά του, αυτό το εστιατόριο στην ήσυχη περιοχή της Χλόης µάς υποδέχεται εδώ και 15 χρόνια µε οικογενειακή φροντίδα και σπιτικές γεύσεις. Ο καλοφτιαγµένος χώρος του, αν και αρκετά ευρύχωρος (διατίθεται µάλιστα και για εκδηλώσεις), καταφέρνει να διατηρεί µια ζεστή και φιλόξενη ατµόσφαιρα, ενώ η διακόσµηση –µε κεντρικό στοιχείο το µεγάλο τζάκι– ξεχωρίζει για τις χειροποίητες λεπτοµέρειες. Όσον αφορά την κουζίνα, εκεί ο ιδιοκτήτης του κ. Μιχάλης και η σύζυγός του, χρησιµοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά εποχής, µας ετοιµάζουν πεντανόστιµες παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας (µαγειρευτά ηµέρας, τηγανιές, κρεατικά στη σχάρα, ψαρικά κ.ά.), ενώ δεν λείπουν και κάποιες πιο δηµιουργικές προτάσεις από τα χέρια του γιου τους Φώτη.

Tip
Κάθε Κυριακή µεσηµέρι και αργίες το παιδικό µενού προσφέρεται εντελώς δωρεάν, ενώ κάθε Σάββατο βράδυ (από τις 21:00) τα lives µε λαϊκά και ρεµπέτικα ανεβάζουν το κέφι.

Must taste
Τα special πιάτα του Family, όπως τα γλυκόπικρα παϊδάκια µε χαρουπόµελο και µπύρα και το ψαρονέφρι µε µανιτάρια. Από €12, καθηµερινά εκτός Τρίτης (καλοκαίρι όλες τις µέρες) 12:00-όσο πάει.

Πηγή: Icons Travellers, Φεβρουάριος 2017

Διαβάστε στο περιοδικό το μεγάλο αφιέρωμα για την Καστοριά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ