Ο Nicholas Steinberg είναι ένας αυτοαποκαλούμενος «Fogaholic» δηλαδή ζει για να φωτογραφίζει τα πιο όμορφα τοπία με ομίχλη πάνω στη Γη. Και είναι τυχερός γιατί το Σαν Φρανσίσκο είναι το ιδανικό μέρος για να εντοπίζει μοναδικούς σχηματισμούς ομίχλης.

«Για τα τελευταία 8 χρόνια φωτογράφιζα στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο μιας και έχω  εμμονή  με την ομίχλη», εξηγεί.

- Advertisement -

«Ζω για τη νύχτα και τη μέρα και αυτά είναι που περιγράφουν το φωτογραφικό στυλ μου. Πρέπει να ελέγξω τις κάμερες, τους δορυφόρους, και άλλα μετεωρολογικά Μέσα για να αναζητήσω την ομίχλη. Έχουμε  μια μικρή ομάδα περίπου 20 ατόμων, γνωστή ως “Fogaholics”, όπου αλληλοενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τοποθεσίες με ομίχλη».

Μετά από χρόνια προσπαθειών να «καταγράψει» την τέλεια ομίχλη, ο Steinberg ανακάλυψε μερικά φωτογραφικά κόλπα  που τον βοηθούν να αποτυπώσει αυτές τις μοναδικές εικόνες χωρίς τη χρήση photoshop! Απλά αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των τοπίων.

«Έχω διαπιστώσει ότι όταν πειραματίζομαι με το κλείστρο επιλέγοντας διαφορετικές ταχύτητες στη φωτογραφική μηχανή μου, είτε θα παγώσω την κίνηση ή θα επιτείνω τη ροή και θα γίνει πιο ομαλή», λέει.

Book now!!! 4 ημέρες στη Μπρίζ με διαμονή και αεροπορικά με 199 ευρώ το άτομο από Αθήνα!

Πηγή: alexiptoto

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ