Στους πρόποδες της Καλιακούδας ανάµεσα σε κελαρυστά νερά και πανύψηλα δέντρα, λίγο µετά τον οικισµό του Γαύρου, «φωλιάζουν» οι εγκαταστάσεις της Ιχθυοκαλλιέργειας Fresko!

Πρόκειται για µια νέα µονάδα εκτροφής πέστροφας µε σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας και ελέγχου για να φτάνει στο πιάτο µας το πιο φρέσκο και νόστιµο νωπό ή καπνιστό ψάρι (ολόκληρο ή σε φιλέτο)! Η γεύση του διαφέρει από ό,τι έχετε δοκιµάσει µέχρι σήµερα χάρη στην αργή ανάπτυξη (18-20 µήνες) εξαιτίας της χαµηλής θερµοκρασίας και της καθαρότητας των νερών της πηγής που τροφοδοτεί τη µονάδα!

- Advertisement -

Fresko

Φτάνοντας εδώ, θα ξεναγηθείτε στον χώρο θα µάθετε τα πάντα για τη διαδικασία της παραγωγής, ενώ στο µεζεδοπωλείο θα γευτείτε εκλεκτούς πεστροφοµεζέδες, παρέα µε ντόπιο τσίπουρο ή κρασί!

Φεύγοντας, θα πάρετε µαζί σας ολόφρεσκες πέστροφες που ψαρεύονται εκείνη τη στιγµή (σε ειδική συσκευασία που διατηρούνται έως και 24 ώρες), αλλά και καπνιστές για να φτιάξετε τις δικές σας νοστιµιές!

Fresko

Tip: Μπείτε στο www.fresko.com.gr για να ενηµερωθείτε για τα σηµεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και για να βρείτε µοναδικές συνταγές µε πέστροφα.

Info: 13ο χλµ. Καρπενησίου-Προυσού, Τ. 22370 41215, www.fresko.com.gr FB Fresko

Πηγή: Icons Travellers 

Icons 137

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ