Ένα Διεθνές 3ήμερο Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Costa Navarino, σε συνεργασία με το” New York Times Athens democracy Forum”!Το event Θα πραγματοποιηθεί  15 – 17 Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα…

- Advertisement -

Εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου θα συμμετάσχουν στη φετινή συζήτηση με θέμα “Democracy & Film” που πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το ‘New York Times Athens Democracy Forum’, στην Costa Navarino. Συντονιστής της κεντρικής συζήτησης θα είναι ο διακεκριμένος καλλιτέχνης και παραγωγός, Ali Hossaini.

Δεν υπάρχει!Διαμονή στη Πάργα για αυτό το Σ/Κ από 13€/άτομο σε ξενοδοχείο με βαθμολογία 8,3 στη booking.gr!!!(photos)

 Το Messinia ProAm για 2η χρονιά στην Costa Navarino

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το διεθνές τουρνουά Messinia Pro-Am επιστρέφει δυναμικά και αναμένεται να προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον των γκολφέρ από όλο τον κόσμο!

Με χρηματικό έπαθλο 50.000€, 50 ομάδες επαγγελματιών και ερασιτεχνών γκολφέρ, θα αγωνιστούν στα δύο πολυβραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές εντός και εκτός των γηπέδων.

Οι συμμετέχοντες, που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, θα έχουν έκπτωση ‘early bird’ 10% στο πακέτο συμμετοχής.

 Πολιτιστικό Σαββατοκύριακο: Ταξίδι στη μαγεία της Ελληνικής Φορεσιάς

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ COSTA NAVARINO, 20-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

‘Eνα ταξίδι  από την ελληνική παράδοση στη σύγχρονη εποχή, με τη συμμετοχή των σχεδιαστών και καλλιτεχνών της έκθεσης “Ταξίδι στην μαγεία της Ελληνικής Φορεσιάς: Σύγχρονες δημιουργίες ζωντανεύουν τις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη”.

Στο τριήμερο που διοργανώνεται στην Costa Navarino τον Οκτώβριο, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: οι Σοφία Κοκοσαλάκη, Zeus + Dione, Blind Adam και η Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

 

Λεπτομέρειες www.costanavarino.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ