Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέξτε για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους όμορφες κάρτες και ημερολόγια από τους καλλιτέχνες της ΖΩΣΠ.

- Advertisement -

Η ΖΩΣΠ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από ανάπηρους ζωγράφους, μέλη της “Διεθνούς Ένωσης Καλλιτεχνών που ζωγραφίζουν με το Στόμα και το Πόδι”. Η Ένωση αυτή δημιουργήθηκε και ανήκει αποκλειστικά σε άτομα με σοβαρή αναπηρία που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και έχουν μάθει να κρατούν το πινέλο με το στόμα ή το πόδι.

Η δημιουργία της έδωσε στα μέλη της τη δυνατότητα να είναι οικονομικά ανεξάρτητα και να κερδίζουν τη ζωή τους από τις πωλήσεις των έργων τους, που έχουν αναπαραχθεί σε κάρτες και ημερολόγια.

Στις δραστηριότητες της Ένωσής περιλαμβάνεται ακόμα η προβολή του έργου των μελών, αλλά και η διεύρυνσή της, παρέχοντας ηθική και υλική υποστήριξη σε άτομα με παρόμοια σωματικά προβλήματα και ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν το ταλέντο τους ώστε να φτάσουν σε αξιόλογο καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η δουλειά των καλλιτεχνών της ΖΩΣΠ σας προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα σαν ένα προϊόν με αναγνωρισμένη καλλιτεχνική αξία, σε προσιτή τιμή.

Αγοράζοντας τις κάρτες της ΖΩΣΠ, στηρίζετε τον αγώνα αυτών των ανθρώπων για δημιουργία και αυτοσυντήρηση και επιβραβεύετε την προσπάθειά τους να βγουν από το περιθώριο της ζωής.

Δείτε περισσότερα και αγοράστε τις κάρτες σας εδώ: zosp.gr

Photos: zosp.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ