Group of people travelling by airplane. Focus is on foreground, on young woman preparing herself for eating lunch.

Διάσημοι σεφ, όπως ο Γκόρντον Ράμσεϊ, έχουν δηλώσει ότι δεν τρώνε ποτέ το φαγητό που σερβίρουν στα αεροπλάνα. Όπως λέει ο ίδιος, σύμφωνα με την Daily Mail, το φαγητό αυτό στην καλύτερη περίπτωση απλά… τρώγεται, ενώ στη χειρότερη είναι απαίσιο, μισό-μαγειρευμένο και βρώμικο.

Έχεις πιει καφέ σε αεροπλάνο; Καιρός να μάθεις γιατί ήταν… χάλια

Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες της α’ θέσης που μπορεί να νομίζουν ότι το φαγητό τους είναι καλύτερο, όπως στην πραγματικότητα, όλες οι μερίδες προέρχονται από το ίδιο μέρος.

5 κοντινοί προορισμοί στην Αθήνα δίπλα στη θάλασσα! Καλό φαγητό παρέα με δροσερό ουζάκι! (photos)

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες!

Διαβάστε ακόμα:  Flex Drive: Η λύση μετακίνησης που προσαρμόζεται στη ζωή σου

Επιπλέον, η… συναρμολόγηση του δίσκου με σαλάτες, γλυκά, ψωμάκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες γίνεται στο… πάτωμα.

Νέο σκάνδαλο στη United. Αυτή τη φορά, κατέβασαν ζευγάρι από αεροπλάνο!

Τα ζεστά γεύματα προετοιμάζονται σε μεγάλα βιομηχανικά ταψιά μέσα σε πλαστικούς φούρνους στους 5 βαθμούς Κελσίου για 90 λεπτά.

Ποια ελληνική γειτονιά βρίσκεται στις κορυφαίες της Ευρώπης; Και δεν είναι η Πλάκα…

Όσο για τα ροφήματα… Ο καφές παρασκευάζεται με αμφιβόλου ποιότητας νερό, συνήθως όχι εμφιαλωμένο, ενώ ο βρασμός, λόγω υψόμετρου γίνεται σε διαφορετική θερμοκρασία, υψηλότερη της κανονικής, με αποτέλεσμα, να δημιουργείται ένα μείγμα που δεν έχει καμία σχέση με τον καφέ εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ