Παραλία Γλαρόκαβος, Χαλκιδική

Μία ώρα περίπου μακριά από τη Θεσσαλονίκη (76, 2 χλμ), η Χαλκιδική είναι ο αγαπημένος των Βορειοελλαδιτών και όχι μόνο! Πρόκειται για έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας που διακρίνεται κάθε χρόνο, – και με την αξία της- για τις μαγευτικές της παραλίες. Μια από αυτές είναι και η παραλία Γλαρόκαβος.

Η παραλία Γλαρόκαβος

Ο Γλαρόκαβος αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και κοσμοπολίτικες περιοχές στην Χαλκιδική και απέχει 3 χλμ από το Πευκοχώρι. Κατά μήκος της ομώνυμης παραλίας θα βρείτε σημεία με άμμο αλλά και ψιλό βοτσαλάκι. Σε άλλα σημεία υπάρχουν περισσότερες πέτρες οπότε αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά παπούτσια για την θάλασσα.

Στην παραλία Γλαρόκαβος υπάρχει ένα beach bar ενώ αν θέλετε περισσότερη ηρεμία μπορείτε να απολαύσετε τις βουτιές σας μακριά από την βουή του κόσμου στήνοντας την δική σας ομπρέλα. Αναμφίβολα, όπως και αν αποφασίσετε να περάσετε την ημέρα σας στην παραλία, θα μείνετε ικανοποιημένοι καθώς πρόκειται για μια φυσική πισίνα της περιοχής.

Διαβάστε ακόμα:
Αν υπήρχε παράδεισος είναι εδώ: Δυο εξωτικοί προορισμοί στην Ελλάδα που ίσως είναι άγνωστοι στους πολλούς

Δείτε την παραλία Γλαρόκαβος με την φυσική πισίνα μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ