Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και θέλοντας να ικανοποιήσει τη μεγάλη της επιθυμία να έχει ένα μεγάλο σπίτι, να φιλοξενεί κόσμο και να τον περιποιείται, έφτιαξε αυτό το μαγαζί. Η Νάνσυ μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Σεραφείμ, άνοιξε το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ στην πλατεία Ηρώων στο κέντρο της Αθήνας και κατάφερε να γίνει ένα από τα must μέρη στο οποίο θα γευτείς τα καλύτερα γλυκά του… κόσμου!

Όμως, ποια είναι η Νάνσυ; Αφού έφυγε από την επιχείρηση που διατηρούσε με την οικογένειά της στου Ψυρρή (τα Σερμπέτια), άνοιξε τα φτερά της και δημιούργησε τη δική της δουλειά.

Όσον αφορά στις συνταγές; Αυτές δεν θα τις βρεις εύκολα στο internet, ούτε και στον πιο… ψαγμένο τσελεμεντέ. Αυτό, γιατί οι περισσότερες συνταγές είναι δικές της! Όπως ξεκαθαρίζει η Νάνσυ, κάνει δοκιμές, ψάχνει, τελικά καταλήγει και φτιάχνει διαφορετικά και ιδιαίτερα πράγματα τα οποία θα αγαπήσεις.

Τα γλυκά αλλάζουν κάθε μέρα και η Νάνσυ συνεχίζει να μαζεύει συνταγές. Αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι: η σοκολατόσουπα, ο κορμός, το προφιτερόλ, το σουφλεζί, οι πειραγμένες πορτοκαλόπιτες, το εκμέκ, οι μαστιχωτές κρέμες, το καϊμάκι παγωτό πάνω σε old fashioned πάστες και, φυσικά, το διάσημο κιουνεφέ, το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να σου θυμίσει κάτι που έχεις ξαναδοκιμάσει.

Με το που θα μπεις στο μαγαζί της Νάνσυ, λοιπόν, θα σε υποδεχτεί η ίδια. Άφησέ τη να σου κάνει τη λεγόμενη βιτρινάδα για να σου δείξει τα γλυκά που φτιάχνει και να σου πει την ιστορία του καθενός από αυτά και στη είμαστε σίγουροι πως λίγα λεπτά αργότερα θα… γλείφεις τα δάχτυλά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ