Οι αυθεντικές συνταγές από τη γιαγιά της οικογένειας Παπαστάθη ταξιδεύουν από γενιά σε γενιά στο ξακουστο ζαχαροπλαστείο της Αράχωβας!

Γνωστό για το περίφηµο παραδοσιακό καρυδάτο -τις λαχταριστές αυτές µπουκίτσες µε ντόπια καρύδια- το µυδγαλάτο, τις ροζιές, το «πούρο», την καρυδόπαστα και την αµυγδαλόπαστα, παραµένει µία από τις top επιλογές των απανταχού γλυκατζήδων!

Άλλωστε, τόσο η Έφη Παπαστάθη όσο και ο Τόµη Αρβανίτης ενηµερώνονται για τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής, εµπλουτίζοντας την γκάµα των προϊόντων τους µε νέες λαχταριστές προτάσεις!

Μια βόλτα µέχρι το ανοιχτό εργαστήριο στην είσοδο του χωριού, όπου όλα παρασκευάζονται µε τις πιο αγνές πρώτες ύλες, είναι αρκετή για να µας παρασύρει µε τις µυρωδιές από τα σιροπιαστά, το εκµέκ µε τσουρέκι, τα πληθωρικά προφιτερόλ και το µιλφέιγ µε κρέµα και σοκολάτα, ενώ δεν λείπουν σπιτικές µαρµελάδες, γλυκά κουταλιού και τα σοκολατάκια!

Tip: Αναλαµβάνει επίσης γάµους και βαπτίσεις µε παραδοσιακά προϊόντα!

Καθηµερινά 10:00-22:00 (Σαβ/κα έως όσο πάει).

Κεντρικός δρόµος Αράχωβασ, Τ. 22670 31633, 29182 FB Παραδοσιακά Γλυκά Αράχωβας Παπαστάθη 

Πηγή:ARACHOVA MAGAZINE 2018

Κατεβάστε το με ένα κλικ εδώ!

Κατερίνα Ρίγκου
Κατερίνα Ρίγκου

Editor -in-chief of Best in Τravel Editions/ Editor of www.travelstyle.gr & Icon's Travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ