Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Athens
ΑρχικήΕυρώπηΙρλανδίαΓνωρίζετε ποιες είναι οι πιο φιλόξενες χώρες του πλανήτη; Γιατί η Σκωτία...

Γνωρίζετε ποιες είναι οι πιο φιλόξενες χώρες του πλανήτη; Γιατί η Σκωτία θεωρείται ο «Βασιλιάς της φιλοξενίας»;

Υπάρχουν χώρες που είναι διάσημες για τη φιλοξενία τους. Η γενναιοδωρία των κατοίκων της, η φιλική υποδοχή και η διασκέδαση των επισκεπτών αποτελούν νούμερο 1 στόχο των χωρών αυτών.

Υπάρχουν πολλές χώρες που αν τις επισκεφτείτε, σε μικρό χρονικό διάστημα, οι μόνιμοι κατοικοί της, θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας.

- Advertisement -

Τις χώρες αυτές συγκέντρωσε το γνωστό σαιτ wonderslist.com και μας τις παρουσιάζει μέσα από ενα φωτογραφικό υλικό.

Συμφωνείτε;

 Thailand

Places known for Hospitality - Top 10 Friendliest Countries

Μαγικές παραλίες- Στα Χανιά οι επιλογές είναι πολλές!!!

Η Ταϊλάνδη θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς και αυτό είναι κάτι που πλέον όλοι το γνωρίζουν. Η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία των κατοίκων της ικανοποιούν τις απαιτήσεις των διεθνών ταξιδιωτών και γι ‘αυτό ο τουρισμός της αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Άνθρωποι από ολόκληρο τον πλανήτη που έχουν επισκεφτεί τη Ταϊλάνδη εξομολογούνται πως οι κάτοικοί της είναι ιδιαίτερα φιλικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ταϊλάνδη είναι γνωστή και ως η «χώρα των χαμόγελων» και αυτό γιατί, δεν υπάρχει περίπτωση στον δρόμο να συναντήσετε θλιμμένα πρόσωπα.

 Ireland

Hospitality of Ireland People

Οι πόλεις : Cork, Galway, θεωρούνται- σύμφωνα με έρευνες- οι πιο φιλικές πόλεις του κόσμου. Και αν αναρωτιέστε το γιατί; Θα σας απαντήσουμε αμέσως.

Άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει μέχρι εκεί αποκαλύπτουν πως η ζεστή και φιλόξενη φύση των ανθρώπων είναι μια εικόνα που μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στη ψυχή των ταξιδιωτών. Οι μόνιμοι κάτοικοι χαιρετούν πάντα τους τουρίστες ενώ δεν χάνουν την ευκαιρία να τους εξυπηρετήσουν, αν νιώσουν πως χρειάζονται τη βοήθεια τους.

 Portugal

Hospitality of Portugal People

Η Πορτογαλία, δεν αποτελεί σίγουρα τη νούμερο ένα επιλογή σας για ταξίδι.
Όμως υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι για να την επισκφτείτε.
Ο πιο σημαντικός; Και για τον λόγο αυτό η χώρα συμπεριλαμβάνεται στην συγκεκριμένη στήλη είναι πως:
Οι Πορτογάλλοι είναι φιλόξενοι. Όχουν επισκeφτεί τη χώρα, αποκαλύπτουν πως είναι -μεταξύ άλλων- και ιδιαίτερα επικοινωνιακοί.

Τα βράδια, μετά τη δουλειά, φίλοι συγκεντρώνονται σε μπαράκια για να απολαύσουν το ποτό τους και να ακούσουν μουσική. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να εισβάλεις στην παρεά τους και να περάσεις μαζί τους μια όμορφη βραδιά, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέους φίλους και επαφές.

Scotland

Hospitality of Scottish people

Ένας blogger, γράφοντας για τη Σκωτία ανέφερε πως: «O Bασιλιάς τςη Σκωτίας δεν είναι άλλος από τη φιλοξενία».

Οι Σκωτσέζοι θεωρούνται ιδιαίτερα φιλόξενοι, ενώ προσφέρουν στον «επισκέπτη τους- φιλοξενούμενό τους», ότι ακριβώς χρειαστεί. «Το ταξίδι στην Σκωτία, θα αποτελέσει για εσας μια σημαντική εμπειρία, ενώ δεν υπάρχει περιπτωση να μην ξεκουραστείτε, να μην χαλαρώσετε και να μην περάσετε καλά. Και αυτό δεν θα το φροντίσετε εσείς αλλά οι μόνιμοι κάτοικοί της», θα γράψει χαρακτηριστικά ο blogger, ολοκληρώντας το άρθρο- αφιέρωμά του στην χώρα.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,154 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ