Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
26.9 C
Athens
ΑρχικήTravelGoogle: Ο τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός των Αμερικανών για το 2021 είναι η...

Google: Ο τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός των Αμερικανών για το 2021 είναι η Ελλάδα

H Ελλάδα είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός των Αμερικανών για διακοπές το 2021, σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων της Google από την εταιρία πολυτελών ταξιδίων Kuoni.

Εκτός ορίων η Ελλάδα για τους Αμερικανούς το 2020

Η πανδημία του Covid-19 περιόρισε την λίστα των Αμερικανών όσων αφορά τον προορισμό των διακοπών τους για το 2020. Αυτό όμως δεν τους πτόησε, αντίθετα τους έδωσε ένα κίνητρο για να αρχίσουν από τώρα να προγραμματίζουν τις διακοπές τους για το 2021. Σύμφωνα με την εταιρία πολυτελών ταξιδίων Kuoni, η οποία ανάλυσε τα δεδομένα της Google, οι Αμερικανοί τον Απρίλιο του 2020 αναζητούσαν τους όρους <<Προορισμοί 2021>> και <<Προορισμοί διακοπών 2021>> για χιλιάδες μέρη παγκοσμίως. Τα 5 όμως πιο δημοφιλή ήταν τα παρακάτω.

- Advertisement -

5. Αίγυπτος

Αίγυπτος
Η Αίγυπτος είναι στην 5η θέση

Η Αίγυπτος από ότι φαίνεται είναι ο πέμπτος δημοφιλέστερος προορισμός των Αμερικανών για το 2021. Η χώρα με την πλούσια ιστορία και κληρονομιά μόλις πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες των αεροδρομίων της και επέτρεψε την επίσκεψη σε σημαντικά μνημεία της όπως οι πυραμίδες της Γκίζας.

4. Ιρλανδία

Ιρλανδία: Δείτε μερικά από τα πιο μαγευτικά μέρη της!
Μαγευτικά τοπία στην Ιρλανδία

Η Ιρλανδία είναι πάντα στην προτίμηση των Αμερικανών, καθώς τα μοναδικά τοπία και τα μνημεία της την καθιστούν προορισμό που πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτούν έστω μια μόνο φορά.

3. Ελλάδα

ελλάδα
Η Ελλάδα μαγεύει παγκοσμίως με τις ομορφιές της

Η Ελλάδα μας είναι από τα πιο αγαπημένα μέρη παγκοσμίως και οι Αμερικανοί την κατατάσσουν στην τρίτη θέση προτίμησης τους λόγω της ιστορίας, των μαγευτικών νησιών και του ηλιόλουστου καιρού.

2. Ιταλία

Ρώμη, Ιταλία
Το Κολοσσαίο στην Ιταλία

Η Ιταλία έχει σαγηνέψει τους Αμερικανούς με τον Μεσογειακό αέρα της και από ότι φαίνεται αυτό είναι αρκετό για να μπει στην δεύτερη θέση προτίμησης τους για το 2021.

1. Ιαπωνία

Ιαπωνία
Η Ιαπωνία είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για το 2021

Ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αμερικανών είναι η Ιαπωνία για πολλούς λόγους. Το φαγητό, τα πολιτισμικά μνημεία, η κουλτούρα αλλά και οι Ολυμπιακοί του Τόκυο είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,426 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ