Ενα ξενοδοχείο βγαλμένο από την Αναγέννηση έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των φιλότεχνων από όλο τον κόσμο, καθώς το ντεκόρ είναι τόσο ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μην  χρειάζεται να κοιτάξει καν έξω από το παράθυρό του.

Το ξενοδοχείο The Grand Hotel Continental μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό για τις πολυτελείς υπηρεσίες του και τις πανάκριβες εγκαταστάσεις του, αλλά αυτό το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι το ιδιαίτερο μπαρόκ ύφος του τόσο μέσω της αρχιτεκτονικής όσο και μέσω της διακόσμησης του. Για αυτό άλλωστε είναι και γνωστό ως η «Καπέλα Σιστίνα» των ξενοδοχείων.

Το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στο Παρίσι! Στην καρδιά της Πόλης του Φωτός

Οι σουίτες του ξενοδοχείου μοιάζουν με παλάτι από χρυσό, διατηρώντας όμως τη ζεστασιά και την γαλήνη του , ενώ οι αρχαίοι μαρμάρινοι κίονες, οι μεγαλοπρεπείς πολυέλαιοι στολισμένοι με πολύτιμους λίθους, τα πολυτελή κομμάτια επίπλων, οι ταπετσαρίες demask και οι τοιχογραφίες στην κορυφή των δωματίων είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μία άλλη εποχή.

Διαβάστε ακόμα:  West East Suites: Μια μοναδική εμπειρία διαμονής στη Σαντορίνη

Η εντυπωσιακότερη σουίτα της Ρώμης!

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 51 ιδιαίτερα δωμάτια, κάθε ένα από αυτά έχει την δική του ταυτότητα και  είναι το μόνο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων μέσα στα αρχαία τείχη της Σιένα, της Ιταλίας.

Έχοντας χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο αριστοκρατικά ξενοδοχεία της Ευρώπης,  λόγω των περίτεχνων έργων τέχνης που θυμίζουν το εσωτερικό της Καπέλα Σιστίνα, το  The Grand Hotel Continental πρωτοπορεί με την εκλεπτυσμένη αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, τα ανεκτίμητα έργα τέχνης και τις πολύτιμες αντίκες που φέρνουν το μέτρο στην διακόσμηση.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ